in

Djed Mraz u Poreč došao s bajkerima iz Nove Vasi

Djed Mraz i MK Highlanders

Brojna djeca porečkih vrtića i škola s velikom su radošću dočekala dolazak Djeda Mraza u Poreč, kojemu su ove godine pomogli bajkeri iz Nove Vasi – MK Highlanders. Kako je sam Djedica priznao, njegovi su sobovi ostali odmoriti u Novoj Vasi, a bajkeri su mu pomogli tako što su njega i brojne slatkiše na motoru dovezli sve do Trga Matije Gupca.

Prije dolaska Djeda Mraza, okupljenu su djecu zabavljali njegovi vilenjaci iz Teatra Naranča kratkom predstavom „Zvončići“. Pjevanjem upravo te popularne blagdanske pjesmice djeca su dočekala brojne bajkere i Djedicu, koji se potom družio s djecom i najavio kako od idućeg tjedna sudjeluje i na Porečkoj bajci u školama i Vili Polesini, sklopu koje će im podijeliti više o 1400 poklona.

Organizatori Adventa Poreč/Avvento Parenzo ovim se putem od srca zahvaljuju Djedu Mrazu i vilenjacima, dobrim curama i dečkima iz MK Highlanders iz Nove Vasi, brojnim tetama i učiteljicama te djeci koja su uljepšala ovaj sunčani dan na porečkom Adventu.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec

Novigradskom kampu Mareda prestižna nizozemska nagrada ANWB TOP 2019.

Nove jaslice u Velom Maju spremno dočekuju mališane