in

Emisija „Lijepom našom“ ponovno u Poreču 17. travnja

Lijepom našom u Poreču 2017.

Nakon dvije godine ponovno će se u porečkoj dvorani Žatika javno snimati popularna emisija „Lijepom našom“ u produkciji HRT-a na kojoj će se predstaviti Grad Poreč i Istarska županija. Prije dvije godine program u kojem je nastupio niz poznatih glazbenika i muzičkih sastava iz Hrvatske i susjedne Slovenije pratilo je više od 2.200 gledatelja. Žatika je bila dupkom puna, a tako se očekuje i ovoga puta.

Tko će nastupiti ovoga puta, što će HRT-ovci po Poreštini još posnimiti, koliko će stajati ulaznice i gdje će se moći nabaviti javit ćemo uskoro, čim dobijemo podatke iz produkcije.

Ova emisija je glazbeno putovanje Hrvatskom, na kojem se upoznajemo s tradicijama određenog. U ovoj dugovječnoj emisiji ”Lijepom našom” zajedno s Brankom Uvodićem istražujemo ljepote hrvatskih gradova i njihovih običaja i tradicije. Nastupaju brojna kulturno umjetnička društva i poznati pjevači, a emisija se snima ispred publike u odabranom gradu.

No, ponekad seli i izvan granica, pa se trenutno ekipa emisije „Lijepom našom“ nalazi u Sloveniji, točnije u Celju gdje će se javno snimanje dogoditi u 19 sati u dvorani Golovec.

Policija poziva građane da predlože lokacije za nadzor brzine

Benzinska crpka u Sošićima na meti lopova – nestale cigarete