in

Adventska utrka za pomoć Centru za inkluziju Poreč

Još jedna humanitarna akcija priključuje se porečkom Adventu. Atletski klub Maximvs u suradnji s Adventom Poreč organizira Adventsku utrku u subotu, 22. prosinca, sa startom u 11 sati.

Utrka je humanitarnog karaktera, te će se prihod od startnine koja iznosi 50 kuna, odnosno svi dobrovoljni prilozi uplaćeni na račun kluba Maximvs biti usmjeren Centru za inkluziju i podršku u zajednici – Poreč.

Majica je osigurana za sve koji se prijave do 15. prosinca, dok će na kraju utrke svim natjecateljima biti osigurana i okrjepa. Cijelo će vrijeme trkače budno pratiti i tim Crvenog križa za eventualno pružanje pomoći.

Start i cilj su na na Trgu Matije Gupca. Riječ je o cestovnoj utrci duljine 5 kilometara. Prijave su od 9 do 10.30 sati, a start u 11 sati.

Podaci za uplatu startnine i dobrovoljnog priloga: AK Maximvs Poreč, ul. Nikole Tesle 16, 52440 Poreč. IBAN HR2024020061100717838. Obavezno pod opis plaćanja upisati svoje ime.

Natjecatelji mlađi od 16 godina koji na dan utrke imaju najmanje 14 godina mogu sudjelovati uz odobrenje roditelja i liječnika sportske medicine.

Nove jaslice u Velom Maju spremno dočekuju mališane

Nove jaslice u Velom Maju spremno dočekuju mališane

Valamar Riviera sedmi put ima dionicu godine

Valamar Riviera sedmi put ima dionicu godine