in

Anđelka stiže u petak u Pazin s predstavom “Šta me snađe”

Popularna glumica, Anđelka Prpić, još poznatija po ulozi istoimene Anđelke iz serije “Andrija i Anđelka”, koja je stekla veliku popularnost diljem regije, prvi put gostuje u Pazinu u Spomen domu u petak, 23. studenog, s početkom u 20 sati. Anđelku možemo upravo gledati na malim ekranima u humorističnoj seriji „Ne diraj mi mamu“ na Novoj Tv.

U monodrami “Šta me snađe” Anđelka glumi čak 12 likova. Dramski tekst za ovu komediju potpisuje jedan od najboljih regionalnih dramskih pisaca i scenarista Nebojša Romčević, dok je za režiju zadužen proslavljeni glumac, glazbenik i redatelj Branko Đurić Đuro koji s Anđelkom glumi u “Ne diraj mi mamu”.

Šarmantna Anđelka u ovoj predstavi igra 32-godišnju bankaricu Jovanku Joku Jakovljević, mladu ženu koja gradi karijeru u surovom korporativnom svijetu. Sasvim slučajno se nađe pred dilemom: čast i bračna vjernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može riješiti sama, čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu – sobu.

Ulaznice se po cijeni od 80 kuna mogu kupiti u Tisak mediji širom Istre, turističkim agencijama Contineo Pazin, Activa Travel Pula i Damir Umag, zatim preko interneta na stranici Ticketshop.hr te do srijede, 21. studenog, u Spomen domu.  

Poreč: Večeras predstavljanje „Galjotovice“ Drage Orlića

Poreč: Večeras predstavljanje „Galjotovice“ Drage Orlića

Pijan vozio suprotnim smjerom Ipsilonom i završio u zatvoru!

Pijan vozio suprotnim smjerom Ipsilonom i završio u zatvoru!