in

AQUACOLORS POREČ – 13 adrenalinskih atrakcija, bazeni, Crocodile Bay i još puno toga čeka vas svaki dan

Foto Aquacolors Poreč - Magicone

Očekuje vas izvrsno ljetno osvježenje, bogata ponuda za sve uzraste, brojni adrenalinski sadržaji i – kao i svake godine – besplatne ležaljke i suncobrani, ali i mogućnost kupnje ulaznice online

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč

Novi slogan najvećeg vodenog parka u Hrvatskoj, Aquacolorsa u Poreču, glasi „One aquapark – infinite possibilities / Jedan vodeni park, beskraj mogućnosti!“

I ove godine Aquacolors, koji se nalazi na glavnoj cesti Poreč – Funtana, čeka vas s čitavim nizom zanimljivih adrenalinskih atrakcija i ponudom za sve gušte i uzraste, te s brojnim sadržajima koje će posjetiteljima ispuniti cijeli dan.

Nudi niz fantastičnih atrakcija: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, Lazy river dužine 500 metara, bazen s umjetnim valovima, hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i spektakularan vodeni bar u obliku krokodilske glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od sunca. Za razliku od ostalih, Aquacolors osim zabavnih i adrenalinskih atrakcija, iznimnu pažnju polaže i  na sadržaje za posjetitelje koji se žele samo opustiti i uživati. Čak i ako nisu ljubitelji lude zabave i adrenalina, tu ćete lako naći mjesto za sebe.

Sadržaji su generacijski vrlo promišljeni. Ove vas godine čekaju i neke novosti, poput kutka gdje se pripremaju raznovrsne tjestenine, uz već postojeću bogatu gastronomsku ponudu.

Ono što se nije promijenilo jest da posjetitelje i ove godine čekaju besplatne ležaljke i suncobrani po cijelom parku.

Odlike Aquacolorsa su da je vodeni park komforan, siguran, opuštajući, osvježavajući, zabavan i otvoren prema svim uzrastima i afinitetima. Sadržaji su generacijski vrlo promišljeni.


Podsjećamo – beskontaktno plaćanje omogućava slobodno i bezbrižno kretanje kroz park i plaćanje svega narukvicom bez nošenja gotovine ili kartice. Nakon ugodno provedenog dana, završno plaćanje se obavlja na blagajnama, a osobne stvari poput novčanika mogu se spremiti u ormarićima. Mogu se birati manji ili veći ormarići.

Kao jedan od najmodernijih u Europi Aquacolors Poreč prostire se na površini većoj od 100.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan.

Park je otvoren u lipnju i rujnu od 10 do 18 sati, a u srpnju i kolovozu od 10 do 19 sati.

Sve ostale detalje i cijene provjerite na službenoj  web stranici https://www.aquacolors.eu/hr/ gdje možete kupiti online ulaznice.

Ako želite pobliże upoznati park, zapratite ih na društvenim mrežama (Facebook, Instragram, Youtube, TikTok) gdje su zaista aktivni i dijele zabavan i zanimljiv sadržaj.

PROMO

Foto HTZ

Pula i Medulin u reportaži novog broja talijanskog Camperlifea

Foto Grad Novigrad

NOVIGRAD: Uređena pješačka staza i plato uz Park Irme Benčić