in

AQUACOLORS POREČ: Adrenalinske atrakcije, bazeni i Lazy river od 500 metara

Foto Aquacolors Poreč

Aquacolors Poreč, jedan od najvećih vodenih parkova u Hrvatskoj, čeka vas s puno novosti, ljetnih osvježenja, bogatom ponudom za sve uzraste, adrenalinskim atrakcijama i – kao i svake godine – besplatnim ležaljkama i suncobranima

aquacolors poreč

Aquacolors se nalazi na glavnoj cesti Poreč – Funtana, a čeka vas s čitavim nizom zanimljivih adrenalinskih atrakcija i ponudom za sve ukuse i uzraste. Zabaviti se možete čitav dan, bilo da volite ili pak ne volite malo više adrenalina, a sve to ove je godine zaokruženo novim sloganom – „One aquapark – infinite possibilities / Jedan vodeni park, beskraj mogućnosti!“

Vodeni park nudi niz atrakcija: 13 velikih, adrenalinskih tobogana od kojih zastaje dah, dva dječja bazena s dva mala tobogana prilagođena najmlađima, Lazy river dužine 500 metara, bazen s umjetnim valovima, hidromasažni bazen sa 140 masažnih mjesta, koji ima, k tome, i spektakularan vodeni bar u obliku krokodilske glave, smještene unutar tamne pećine idealne za sklanjanje od sunca. Aquacolors osim zabavnih i adrenalinskih atrakcija, iznimnu pažnju polaže i na sadržaje za posjetitelje koji se žele samo opustiti i uživati.

Ove vas godine čekaju i neke novosti, poput kutka gdje se pripremaju raznovrsne tjestenine, uz već postojeću bogatu gastronomsku ponudu.

Ono što se nije promijenilo jest da posjetitelje i ove godine čekaju besplatne ležaljke i suncobrani po cijelom parku. A iz parka svakako preporučaju još jednu pogodnost – online kupnju ulaznica na https://eshop.aquacolors.eu/

K tome, za još bezbrižniji dan i lakše kretanje po parku tu je i beskontaktno plaćanje, odnosno plaćanje narukvicom, bez nošenja gotovine ili kartice. Nakon ugodno provedenog dana, završno plaćanje se obavlja na blagajnama, a osobne stvari poput novčanika mogu se spremiti u ormarićima. Mogu se birati manji ili veći ormarići po pristupačnim cijenama.

Kao jedan od najmodernijih u Europi Aquacolors Poreč prostire se na površini većoj od 100.000 m2 i može primiti do 5.000 posjetitelja svaki dan.

Foto Aquacolors Poreč

Park je otvoren u lipnju i rujnu od 10 do 18 sati, a u srpnju i kolovozu od 10 do 19 sati.

Sve ostale detalje i cijene provjerite na službenoj  web stranici https://www.aquacolors.eu/hr/ gdje možete kupiti online ulaznice.

Ako želite pobliże upoznati park, zapratite ih na društvenim mrežama (Facebook, Instragram, Youtube, TikTok) gdje su zaista aktivni i dijele zabavan i zanimljiv sadržaj.

PROMO

Foto Aquacolors Poreč
Foto Aquacolors Poreč
Vodeni park Aquacolors Poreč
Vodeni park Aquacolors Poreč

Novigrad - Foto TZ/Cappellari mandrač riva

Grad Novigrad mijenja Prostorni plan uređenja

tar-dan-opcine-zahvalnice-marina-dzelalija-anamarija-circota-ivana-gasparini.jpg 16. srpnja 2022.

DAN OPĆINE TAR-VABRIGA – Laureatkinje Marina Dželalija Jakominić, Anamarija Kodnik Circota i Irena Gašparini