in

AQUACOLORS POREČ: Mjesto vrhunske zabave i sigurnosti

Foto Aquacolors Poreč

U Poreču, uz cestu prema Funtani, čeka vas jedan od najmodernijih i najuzbudljivijih vodenih parkova u Hrvatskoj! Priuštite si dan za pamćenje i uživajte u bogatoj ponudi adrenalinskih i ostalih atrakcija za sve generacije koje vas čekaju svakog dana. Tu je i glazba uz DJ-a koji zabavlja posjetitelje svakog dana osim vikendom od 13 do 17h

Aquacolors Poreč

Aquacolors je mjesto vrhunske zabave, a osim smijeha ovdje vas očekuju i brojne atrakcije. Najdulja lijena rijeka u Južnoj Europi čija duljina od 500 metara će u vama pobuditi unutarnji mir i opuštanje tijekom cijelog trajanja vožnje. 15 različitih tobogana gdje je zabava zagarantirana i svatko može pronaći pravu adrenalinsku atrakciju za sebe.

Promatranje ljudi i njihova želja za dolaskom u Aquacolors stvorila je i ideju za ostvarenjem nečeg novog i drugačijeg. Tako je nastao Krokodilski zaljev – potpuno nova atrakcija Aquacolorsa. Veliki bazen sa zonom za opuštanje i 140 hidromasažnih klupica i kreveta omogućuje pronalazak pravog mjesta za anti-stres terapiju. U unutarnjem dijelu Krokodilskog zaljeva dočekuje vas krokodilska glava koja visi iznad šanka gdje će vam vaše omiljeno piće biti posluženo u vodi. Umjetna stijena i rashlađeni napitak mjesto je za uživanje.

Aquacolors Poreč

Naši najmanji članovi naše su blago. Kako bi njihova lica ostala nasmiješena, njihova vriska i galama i dalje odzvanjala svakim kutkom Aquacolorsa, a njihova želja za istraživanjem i dalje bila nenadmašna plitki bazen za najmanju djecu za čiju sigurnost osim roditelja nadziru i spasioci osigurat će najveću vrijednost Aquacolorsa – zabavu za sve generacije. Vodeni toranj i tobogan kornjača te dva nova tobogana, Tornado i Twister, koji su dio Krokodilskog zaljeva malo većoj djeci osigurat će brojne zabavne trenutke i doživljaje za pamćenje.

Dječje igralište koje je puno atrakcija omogućava roditeljima bezbrižno uživanje u jednom od restorana ili kafića dok dijete neumorno istražuje svaku od atrakcija, ali ovaj puta na suhom području. Piramida od konopa je visoka penjalica gdje djeca vježbaju i svoju fizičku spremnost penjanja na konop koji je iznad tla, a blizu njega nalazi se i labirint od grmlja gdje djeca moraju pronaći krokodilska jaja.

Aquacolors Poreč

-Čistoća i sigurnost i prije dolaska u aquapark nešto je o čemu vjerojatno razmišljate. Odmah vas želimo razuvjeriti i reći kako su sigurnost i čistoća u Aquacolorsu jedan od primarnih ciljeva. Tim iskusnih spasioca i osoblje koje vam je na raspolaganju kroz cijelo vrijeme vašeg boravka u Aquacolorsu brinu o vašoj sigurnosti, ali i ono vama najvažnije, sigurnosti vaše djece. Želimo vam reći da sve atrakcije i cijelo područje Aquacolorsa udovoljavaju svim standardima sigurnosti, poručuju iz Aquacolorsa.

Sve ono na što pomislite u Aquacolorsu možete i ostvariti. Vrhunski odmor, uživanje u brojnim atrakcijama, ukusna hrana, rashlađeni i samo za vas pripremljeni napici te opuštanje na suncu i u hladu.

Aquacolors Poreč

Ulaznice možete kupiti i online na https://eshop.aquacolors.eu/hr/

Sve detalje o ponudi i cijenama pročitajte na https://www.aquacolors.eu/hr/

PROMO

Kokteli na Obali krokodila

Rovinj je šampion – Prvi premašio dva milijuna noćenja

POREČ: EU projekt ENDURANCE – Upoznajte zajedničke karakteristike sporta i poduzetništva