in

CAVE ROMANE startaju 29. lipnja – Nastupaju 4 tenora, Gibboni, Umberto Tozzi, Josipa Lisac…

Četiri tenora, Verdijeva opera Trubadur u izvedbi HNK u Osijeku i Gibonni – tri mega spektakla u prvih petnaest dana Rocks&Stars @ Cave Romane festivala osvježit će ovogodišnju ljetnu kulturno-zabavnu scenu na Medulinskoj rivijeri.

Pozornicu Rocks&Stars @ Cave Romane festivala u starom vinkuranskom kamenolomu 29. lipnja svečano će otvoriti 4 Tenora u sastavu Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak. Njihov glazbeni spektakl uveličat će i humanitarna akcija s UNICEF-om kojom partneri festivala, Bina Istra i Arena Hospitality Group, podržavaju UNICEF-ove programe podrške najmlađoj djeci u Hrvatskoj, a sredstva će biti uložena u opremanje rodilišta Opće  bolnice Pula.

Nakon 4 Tenora, za samo tjedan dana, publiku u Vinkuranu, 7. srpnja, očekuje više od 160 članova Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku koji će izvesti najpoznatiju Verdijevu operu Trubadur, a koja će u prirodnom okružju doživjeti spektakularnu, još neviđenu, ambijentalnu premijeru. Fenomenalna umjetnička interpretacija Verdijevog Trubadura u vinkuranskom kamenolomu bit će upotpunjena i scenama 3D mappinga, vizualnim efektima, konjima, vatrom i još neviđenom integracijom alpinista. 

Prvi dani festivala, 12. srpnja, kulminirat će nastupom jednog i jedinog Gibonnija, hrvatskog glazbenog meštra, briljantnog umjetnika.

Bogat festivalski program nastavit će se u istom stilu kroz cijelo ljeto jer će u Vinkuranu nastupati i Josipa Lisac, Umberto Tozzi, stand up komičar Vlatko Štampar, Abba tribute show “Abbazzia – The unforgettable experience”…

Pokrovitelji festivala su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, Općina Medulin, Turistička zajednica Općine Medulin, Ministarstvo turizma i Ministarstvo kulture.

Detaljne informacije potražite na caveromane.com, a ulaznice za sva događanja Rocks&Stars @ Cave Romane festivala možete kupiti na eventim.hr, te naprodajnim mjestima u sustavu Eventima. Sva festivalska događanja počinju u 21 sat.

ZBOG DOBRE LOVE POSTAVLJAJU SE I BEZ DOZVOLA: Prava istina o bankomatima – Zašto je taj biznis najisplativiji baš u Hrvatskoj?

dječji odjel gradska knjižnica poreč

Nova radionica u porečkoj knjižnici 28. lipnja: Kad bi komarci bili vegetarijanci