in

Dva trgovačka lanca neće raditi u nedjelju, a jedan ni u subotu na Dan državnosti

Ilustracija Unsplash

Iako je rad nedjeljom ponovno aktiviran te je moguć već od ovog vikenda trgovački lanci Pevex i Kaufland odlučili su kako neće raditi.

Iako je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ukinuo mjeru neradne nedjelje Uprava Pevexa je odlučila da njezini trgovački centri neće raditi niti idućeg dana, 31. svibnja (u nedjelju).

„Tako da je predstojeći vikend u potpunosti slobodan za naše djelatnike koji će, dobro odmoreni, odmah biti našim kupcima na raspolaganju idući radni tjedan od ranoga jutra u ponedjeljak, od 7 do 21 sat. Svima želim sretan Dan državnosti i ugodan obiteljski odmor“, poručio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevexa.

Odluka o neradnom vikendu vrijedi za svih 25 Pevexovih trgovačkih centara, među kojima je i onaj u Puli.

Voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu Marija Franić objasnila je kako u tom lancu vjeruju da su njihovi zaposlenici već isplanirali svoju nedjelju, a oni im žele dati priliku da je i iskoriste.

Kako je ove subote praznik, ni u subotu, 30. svibnja, poslovnice Kauflanda neće raditi pa će zaposlenici ovog trgovačkog lanca moći spojiti subotu i nedjelju, objavio je N1.

Preko web stranice Enter Croatia stranci mogu brže u Hrvatsku

Otkrivanje Poreštine na dva kotača – Uređuje se i obilježava više od 800 km novih biciklističkih staza