in

DVOBOJ LEGENDI: Prvi put u povijesti Arena postaje NOGOMETNO IGRALIŠTE

Legende FC Bayern Münchena protiv legenda Vatrenih u antičkoj pulskoj Areni igrat će u organiciji Turističke zajednice Istarske županije.

Arena prvi put u povijesti 8. srpnja postaje nogometno igralište na kojem će nastupati legende minhenskog Bayerna i legende Varenih. Senzacionalna revijalna utakmica počinje u 20 sati uz zabavni program i prateću animaciju.

Projekt se provodi u sklopu strateškog partnerstva Turističke zajednice Istarske županije i moćnog bavarkog kluba koji je sklopljen prije godinu dana. Strateško partnerstvo s jednim od najpoznatijih i najuspješnijih nogometnih klubova na svijetu u svom portfelju daje Istri prigodu suradnje nadevet velikih projekta u marketinškom smislu na godišnjoj razini.

Svi projekti su pozicionani na način da se odvijaju u periodu koji je Istri bitan za turističku promociju destinacije, tj. zimskim mjesecima i predeszoni.

Atraktivni turnir odigrat će se na malonogometnom terenu veličine 40 puta 20 metara koji će biti postavljen u parteru Arene.

U prvom djelu spektakla održat će se prezentacije svih ekipa – po dvije ekipe Vatrenih i dvije Bayerna, nakon čega će uslijediti ždrijeb turnirskog nadmetanja te mini revijalna utakmica mališana. Turnir će započeti dvjema polufinalnim utakmicama između ekipa legendarnih Vatrenih te Bayernovih legenda. Pobjednici iz ta dva susreta nadmetat će se za prvo, a poražene ekipe za treće mjesto.  Kako bi spektakl bio zaokružen, dobra atmosfera će dodatno biti začinjena s nekoliko atraktivnih performansa uz glazbenu kulisu.

Iako se momčadi još sastavljaju, od poznatih igrača s Bayernove će strane nastupiti: Ivica Olić, Paulo Sergio, Giovane Elber, Martín DeMichelis, Luca Toni, Klaus Augenthaler, Marcel Witeczek, dok od strane Vatrenih snage će odmjeriti Stipe Pletikosa, Robert Jarni, Ivan Klasnić, Marjan Mrmić,Ardian Kozniku, Petar Krpan, Ognjen Vukojević i drugi.

Više informacija i gdje se kupuju ulaznice potražite na stranicama TZIŽ-a.

Gradonačelnik Poreča uputio apel i kritiku konzervatorima: Umjesto da je ILEGALNI BANKOMAT uklonjen, on nesmetano radi: “Pred njega postavit ćemo višejezični pano da nema dozvolu”

POREČ DOBIVA NAJVEĆI RESORT U HRVATSKOJ: Obnovom će hotel Pical postati luksuzni kongresni centar s pet zvjezdica