in

FUNTANA: Dan otvorenih vrata novog kampa Premium Camping Resort 5* uz zabavu za djecu i besplatne koncerte

Valamar Riviera uz podršku Turističke zajednice općine Funtana u četvrtak, 27. lipnja, poziva sugrađane da posjete novootvoreni kamp Istra Premium Camping Resort 5*. Na Danu otvorenja kampa posjetitelji će moći uživati u bogatom i zabavnom programu te će u organiziranim turama imati prilike obići ovaj jedinstveni luksuzni resort.

Program počinje u od 15 sati nadalje. Posjetitelji će se između 16 i 18 sati moći priključiti vođenom obilasku kampa te vidjeti što se sve od noviteta i bogatog sadržaja nudi. Obilazak će obuhvatiti centralnu zgradu u kojoj se nalazi recepcija te brojni zabavni sadržaji, vodeni zabavni park Aquamar, wellness na otvorenom, novouređene plaže, zona atraktivnih novih mobilnih kućica, brojni ugostiteljski objekti i još puno toga.

Piazza, glavni trg kampa bit će centralno mjesto zabave jer će se od 16 do 19 sati svi posjetitelji moći zabaviti uz nastup grupe Febra nakon čega, od 19 do 21 sat, atmosferu nastavlja zagrijavati DJ Mr G. Za pravi glazbeni spektakl pobrinut će se šarmantne novosadske dame iz grupe The Frajle koje će pozornicu preuzeti u 21 sat i svim posjetiteljima otpjevati neke od svojih najvećih hitova, ali i obrade drugih poznatih pjesama.

Za vatreni završetak i slavlje povodom otvaranja kampa organiziran je i spektakularni vatromet nakon koncerta. Uz glazbeni program, posjetitelji će na istom mjestu moći uživati u bogatoj ponudi hrane i pića po promotivnim cijenama.

Za klince i klinceze rezervirana je zabava na igralištima, organizirana predstava za djecu, face painting, modeliranje balona, izrada kruna i Maro disco u Istra Theatreu u glavnoj zgradi kampa. Najmlađi se posjetitelji također mogu zabaviti na turniru u mini golfu gdje će moći pokazati svoje vještine, a cjelokupni program za djecu trajat će od 16 do 19 sati.

Danom otvorenja kampa i nastupom poznatih The Frajli počinje Valamar Funtana Summerfest, novi festival koji će tijekom srpnja i kolovoza gostima kampa, ali i lokalnom stanovništvu pružiti nezaboravnu ljetnu zabavu uz brojne glazbene nastupe, programe za djecu, filmove pod zvjezdanim nebom, plesne performanse te raznoliku gastronomsku ponudu.

Cijeli program otvorenja, kao i večernji koncert u potpunosti je besplatan za sve posjetitelje, a ulaz u kamp slobodan.

Više detalja možete pronaći na službenoj stranici festivala www.funtanasummerfest.com i Facebook stranici Istra Premium Camping Resorta.

ISTRAMET najavljuje nevrijeme: Izdano najjače upozorenje za dijelove Hrvatske i Italije!

U Rovinju 23. lipnja ARTISTICO: Umjetnosti i dizajn kroz instalacije, izložbe i art market