in

LABINCI: Dan otvorenih vrata – Prijavite se na besplatnu biciklističku turu 15. i 16. svibnja

Cycle Croatia organizira Dan otvorenih vrata 15. i 16. svibnja u Labincima, kada će svi zainteresirani moći sudjelovati na besplatnoj biciklističkoj turi.

Prijaviti se zainteresirani mogu odmah za ture koje će se odvijati u petak i subotu od 10 do 19 sati. Adresa je Labinci 143 (Kaštelir).

 Ture će se startati oba dana u 11, 14 i 17 sati. Organizatori iz tvrtke Via Tempora daju mogućnost besplatnog korištenja bicikla.

Pri svakoj vožnji bicikla preporučljivo je nositi kacigu. Djeca mlađa od 16 godina moraju biti u pratnji roditelja ukoliko žele sudjelovati na biciklističkoj turi. Organizatori imaju kacige u ograničenom broju (pogotovo dječje) ali je uvijek najbolje doći sa svojom.

Dan otvorenih vrata će se organizirati uz sve propisane higijenske mjere

Sve aktivnosti za djecu i odrasle će se odvijati vani gdje ima dovoljno prostora da se djeca za svaku aktivnost rašire tako da svatko ima dovoljno prostora. Vožnja bicikala za najmlađe posjetitelje je predviđena na igralištu tako da se nitko ne mora brinuti o prometu.

Svi bicikli će biti dezinficirani i poslije svake upotrebe će ih organizatori ponovno dezinficirati.

Gratis servis

Ako doma imate bicikl koji treba popraviti možete ga donijeti sa sobom. Na Danima otvorenih vrata mehaničari će besplatno provjeriti stanje bicikla i napraviti ponudu za popravak. Sudionici odlučuju hoće li bicikl odmah ostaviti u servisu ili ugovoriti drugi termin za popravak.

Motivacija za velike i male – Bicikliranje je kombinacija kretanja, zabave i otkrivanja

Na biciklu svoj zavičaj možete doživjeti iz sasvim nove perspektive, a djeca mogu otkriti što bicikliranje čini posebnim. Osim toga mališani će dobiti priliku naučiti i shvatiti kako će se sigurno ponašati u prometu. Za djecu su organizatori pripremili različite aktivnosti pri kojima mogu ispoljiti svoju kreativnost i spretnost a pritom se i dobro zabaviti! Najbolji među njima će biti i nagrađeni biciklističkom opremom ili poklon bonovima za najam bicikla ili vođene ture za obitelj. Za sve sudionike bit će pripremljeni i osvježenje i grickalice.

Sve informacije o prijavama dostupne su na:

https://cyclecroatia.com/cycle-croatia-open-day-15-05-16-0…/ https://web.facebook.com/cyclecroatia/

Foto: Ivan Duran

ISTRA – Još jedan pozitivan iz obitelji Španjolca koji je došao avionom iz Frankfurta

DUG PLJAČKAŠKI STAŽ: Porečki trojac uhvaćen nakon krađe u Kanfanaru