in

Nastavlja se akcija OBRTNICI ZA STRADALE OD POTRESA

Obrtnici kuhaju za stradale od potresa u Petrinji

U potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku županiju nastala je ogromna šteta za tamošnje stanovništvo, a uvelike su pogođeni i tamošnji obrtnici. Mnogima od njih obrtničke radionice su uništene i trebat će svu pomoć kako bi opet pokrenuli svoje poslovanje.

Stoga je Hrvatska obrtnička komora pokrenula humanitarnu akciju „Obrtnici za stradale od potresa“ te otvorila poseban žiro-račun za donacije čija će sredstva biti usmjerena za sanaciju nastale štete.

Hrvatska obrtnička komora već je donirala agregate za struju, medicinsku opremu, osnovne životne potrepštine. Na terenu su mnogi njeni članovi koji u organizaciji Hrvatske obrtničke komore pružaju razne oblike pomoći – od spravljanja toplih obroka do opskrbe stanovništva potrebnim namirnicama.

Trenutna pomoć je ona egzistencijalne vrste, ali da bi vratili život u stradala područja, podrška će trebati biti dugoročna. Kako znamo da su obrtnici pokretači života svakog grada i mjesta, ovim putem ih pozivamo da se uključite u ovu humanitarnu akciju sukladno mogućnostima te pomognete kolegama u obnovi obrtništva na stradalim područjima.

Broj žiro-računa na koji se mogu uplatiti donacije je

HR29 2340 0091 5111 1052 1,

s pozivom na broj HR00 OIB uplatitelja,

swift adresa: PBZGHR2X

(za uplate iz inozemstva)

Humanitarna akcija „Obrtnici za stradale od potresa“ traje do 30. ožujka 2021., a sva sredstva bit će namjenski raspoređena onima kojima je pomoć najpotrebnija.

funtana pošta turistička zajednica općina

FUNTANA: Produženo važenje Programa ukupnog razvoja Općine

gradska uprava poreč palača

Porečkim poduzetnicima i obrtnicima dodijeljene bespovratne novčane potpore