in

NOVIGRAD: Svibanj u CMIK-u – Nova kazališna predstava UPKA Errora i susret malih pjevača

Novigrađani pripremaju predstavu u CMIK-u

I u drugom tjednu svibnja novigradski CMIK, Centar za manifestacije i kulturu, nastavlja sa sadržajnim i raznovrsnim programom za različite uzraste i afinitete.
Ovoga tjedna izdvajamo premijeru kazališne predstave „Oprostite, bilo je namjerno / Che disastro di commedia“ koju 13. svibnja od 20 sati priprema novigradska amaterska kazališna skupina iz udruge UPKA Error. Novu predstavu na pozornici CMIK-a vrijedno pripremaju i uvježbavaju od veljače prošle godine, pa su nestrpljivi još jednu svoju kazališnu komediju podijeliti s novigradskom publikom. Ovoga puta predstavit će se interpretacijom kazališne komedije “The play that goes wrong” Henryja Lewisa, u kojoj ništa nije kako se čini i gotovo sve ide po krivu. U ovoj verziji gledatelji će upoznati obitelj Krausštolcermajer koja će se naći u središtu skandala, uključujući prijevaru, pronevjeru, pokušaj ubojstva, možda i samo ubojstvo… Uglavnom, zabava i smijeh su zagarantirani, a sve uz besplatan ulaz!

Veselo i raspjevano u CMIK-u će biti dan kasnije, u nedjelju 14. svibnja od 16 sati, kada će se u organizaciji novigradske Zajednice Talijana ovdje održati prvi susret malih pjevača pod nazivom „Note di maggio / Svibanjske note“, na kojem će osim domaćih glazbenih snaga iz dječjeg zbora Le Vibrisse, koji djeluje pod vodstvom Majde Šušelj Tare, nastupiti i minicantanti iz drugih istarskih Zajednica Talijana.

Što se ovotjednog kino-programa tiče, on u četvrtak 11. svibnja u 20 sati donosi dramu Air, nastalu prema istinitim događajima koji su prethodili najspektakularnijem događaju u svijetu sportskog marketinga, povijesnoj suradnji Nike-a i najpoznatijeg košarkaša svih vremena, Michaela Jordana, dok je u petak 12. svibnja od 19 sati na programu animirana pustolovina Drevna mišologija. Ulaznice u pretprodaji za kino-projekcije potražite online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije predstave ili kino-projekcije
Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.

Promo

Foto Aquacolors Poreč

POREČ: Novi vlasnici aquaparka – AQUACOLORS kupili Francuzi

Foto Grad Poreč 2023.

POREČ: Cvjetni radovi u društvenom domu u Špadićima