in

NOVIGRAD: TZ nagrađuje najuređenije balkone i okućnice – Prijavite se!

Novigrad

Turistička zajednica Grada Novigrada objavila je javni poziv za dostavu prijava za sudjelovanje u tradicionalnoj akciji nagrađivanja najuređenijih balkona i okućnica na području Grada Novigrada.

U akciji ocjenjivanja i nagrađivanja sudjelovat će samo oni balkoni i okućnice čiji vlasnici za to iskažu interes odnosno prijave svoje sudjelovanje u akciji putem posebne prijavnice.

Prijavnica se može preuzeti osobno u Uredu TZ-a (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), ili zatražiti putem elektronske pošte (info@novigrad-cittanova.hr). Ispunjenu i potpisanu prijavnicu potrebno je dostaviti u Ured TZ-a (Mandrač 29a, Novigrad-Cittanova), osobno ili poštom, najkasnije do 15. kolovoza 2021. (nedjelja), do 20 sati (do kraja radnog vremena Ureda TZG-a). Prijavnicu možete preuzeti i OVDJE.

Komisija za ocjenjivanje obići će potom prijavljene balkone i okućnice u razdoblju od 16. do 20. kolovoza, te izabrati najuređenije, koji će time zaslužiti priznanja i nagrade TZG-a.

Ukoliko netko želi dočekati komisiju na dan ocjenjivanja, obavezno to treba navesti u prijavi i upisati broj mobitela.

Nagrade i priznanja dodijelit će se, poštujući epidemiološke mjere, u okviru obilježavanja Dana grada krajem kolovoza, a vlasnici nagrađenih balkona i okućnica bit će obaviješteni pisanim putem.

FUNTANA: Sjednica Vijeća od 12 minuta – Prodali i dobili na dar nekretninu, povećali plaće i odabrali dobitnike priznanja

SV. LOVREČ: Sportska događanja u sklopu LOVREČEVE su zatvorenog tipa