in

SV. LOVREČ: Sportska događanja u sklopu LOVREČEVE su zatvorenog tipa

Foto KAF Sv. Lovreč

Općina Sveti Lovreč idućeg tjedna slavi Lovrečevu, dan svog nebeskog zaštitnika svetoga Lovre. Proslava Lovrečeve stoljetna je tradicija ovog pitoresknog mjestašca, a ta će se tradicija nastaviti uz prigodni višednevni kulturno-umjetnički, zabavni i sportski program. Dinamična uvertira u takozvani “produženi vikend u Svetom Lovreču” bit će dva sportska događaja. U školskoj dvorani Osnovne škole Joakima Rakovca tako će se u nedjelju 8. kolovoza održati interni turnir odbojkaškog kluba Sveti Lovreč, gdje će nastupiti nekoliko uzrasta. Istog dana, u blizini spomen mjesta Rušnjak lovrečka će lovačka udruga “Srna” održati turnir u gađanju glinenih golubova.

SVeti Lovreč – Gušti Lovreča – Foto KAF

Iz Sv. Lovreča poslali su nam novu obavijest, jer nažalost, iz epidemioloških razloga, ova sportska događanja ne može pratiti publika.

Dakle, u nedjelju 8. kolovoza na rasporedu su spomenuti sportski turniri koji su INTERNOG tipa. Što znači da su ti turniri, i odbojkaški i u gađanju glinenih golubova, ograničeni samo na članove spomenutih klubova, odnosno udruga.

-S obzirom da je bilo onih koji misle da su to događaji otvorenog tipa i da bilo tko može doći – to nije tako, jer mogu biti prisutni samo članovi kluba, odnosno udruge na spomenutim lokacijama gdje se događaji imaju održati, poručuju iz Sv. Lovreča.

Ostatak bogatog programa koji se nastavlja od utorka, 10. kolovoza, pročitajte u našem članku na linku https://www.istriaterramagica.eu/scena/eventi/lovreceva-u-sv-lovrecu-pogledajte-bogati-program-od-sporta-i-glazbe-do-kviza-i-komedije/

NOVIGRAD: TZ nagrađuje najuređenije balkone i okućnice – Prijavite se!

FUNTANA – VRSAR: Večeras, u subotu, sajmovi domaćih poljoprivrednih proizvoda