in

NOVIGRAD: U CMIK-u Flash, Elementi i balet “Petar i vuk”

Foto CMIK Novigrad

I ovoga tjedna novigradski CMIK, Centar za manifestacije i kulturu, nastavlja s raznovrsnim događanjima za različite uzraste, ukuse i afinitete. U četvrtak 15. lipnja od 21 sat možete pogledati znanstveno-fantastični blockbuster Flash, film prepun atraktivnih specijalnih efekata, u kojem se ovom Marvelovom stripovskom junaku pridružuju i dva druga poznata super-junaka, Superman i Batman.

U petak 16. lipnja od 20 sati na svoje će doći najmlađa kino publika, uz crtić Elementi, novu maštovitu animaciju studija Disney i Pixar.

Subota 17. lipnja od 19 sati donosi baletnu predstavu Petar i vuk, u izvođenju Plesnog centra Carlotta Grisi iz Umaga. Koreografiju i režiju predstave potpisuje primabalerina Mirna Sporiš. Inače, ovu kratku glazbenu priču poznati ruski skladatelj Sergej Prokofjev napisao je 1936. za dječje kazalište u Moskvi. Ulaz je slobodan.
Ulaznice u pretprodaji za kino projekcije dostupne su online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr<https://cmik-cmc.mojekarte.hr> ili na blagajni CMIK-a sat vremena prije predstave ili kino-projekcije.

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici<https://www.facebook.com/cmik.cmc>.

Programi CMIK-a ostvareni su sredstvima Grada Novigrada-Cittanova.

Promo

FUČ u Novigradu - Festival uličnih čarobnjaka

FUČ – Festival uličnih čarobnjaka u Taru i Novigradu. Pripremite se za zabavan vikend!

Foto Manuel Paljuh

Jedanaesta sezona Istra Inspirita započela u Vrsaru zavodljivom šetnjom „Casanova tour“