in

NOVIGRADSKI Goodbye 2019. – Ispraćaj stare godine uz humanitarnu akciju za pomoć Brankici i mladim gimnastičarima

Lanjski ispraćaj stare godine u Novigradu

„Goodbye 2019“ – najbolji način da ispratite staru godinu!

NOVIGRADSKI Goodbye 2019. - Ispraćaj stare godine uz humanitarnu akciju za pomoć Brankici i mladim gimnastičarima

Zabavni program započinje u podne, programom namijenjenim djeci. Nastavit će se uz DJ-a, a sam ispraćaj stare 2019. godine obilježit će se odbrojavanjem u 17 sati. Fešta se potom nastavlja uz razne bendove. Ispraćaj će i ovoga puta imati i humanitarni karakter.

I ove godine svi ste pozvani na ispraćaj stare godine, 31. prosinca, ispred sportske dvorane u Novigradu, uz program koji kreće u podne! Obilje zabave, glazbe, pića i hrane čekat će vas ispred sportske dvorane, gdje ćete moći zaplesati i zapjevati uz brojne domaće bendove, družiti se s obitelji, prijateljima, sugrađanima i mnoštvom drugih posjetitelja, te po prigodnim cijenama guštati u kuhanom vinu, kobasicama, ombolu, kiselom kupusu, gljivarskom kotliću i maneštri.

Zabavni program započinje u podne, programom namijenjenim djeci. Nastavit će se uz DJ-a, a sam ispraćaj stare 2019. godine obilježit će se odbrojavanjem u 17 sati. Fešta se potom nastavlja uz razne bendove.

Ispraćaj će i ovoga puta imati i humanitarni karakter, pa će se tako u tu svrhu i ove godine prodavati plave kapice, koje su postale simbol ispraćaja u Novigradu. Prikupljat će se pomoć za sugrađanku Brankicu, koja boluje od mišićne distrofije, a potrebna joj je financijska pomoć za uređenje staze i rampe. Također, dio sredstava ići će za pomoć mladim gimnastičarima iz Novigrada za novu sportsku opremu. I ove godine organizirana je i lutrija, pa u pauzi između dobrog obroka i zabave svakako okušajte i sreću. Moći ćete osvojiti doista sjajne nagrade, ali i na taj način pomoći u prikupljanju sredstava u dobrotovorne svrhe.

Sve novosti pratite na Facebook događaju „Goodbye 2019“, na Facebook stranici Sportske dvorane Novigrad.

Organizatori i pokrovitelji su novigradska sportska dvorana, DVD Neapolis, udruga Zdravi Novigrad, MK Pirates, DND Novigrad-Cittanova, Udruga za stare i mlade Dajla-Novigrad, novigradska podružnica Sindikata umirovljenika Hrvatske, Društvo gljivara Bujštine Boletus, Premium Image, Grad i Turistička zajednica Novigrada.

VIŽINADA dobila bespovratnih 100.000 kuna za obnovu ceste od Bajkina do Vrbana

VIŽINADA dobila bespovratnih 100.000 kuna za obnovu ceste od Bajkina do Vrbana

Danas, 11. prosinca na ADVENTU POREČ

Danas, 11. prosinca na ADVENTU POREČ