in

POREČ: Edukacija „Stres, COVID i 2020.” u Mjesecu poduzetništva

U okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču će se 05. listopada 2020. u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 17 sati održati besplatna edukacija na temu „Stres, COVID i 2020.: Upravljamo li mi njima ili oni nama?“. Edukaciju će voditi Svetlana Mirković Borčić.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2020. koju već treće godine organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Stres, „tihi ubojica“ suvremenog doba u 2020. godini dobio je i glas – COVID 19 koji je zaogrnuo svijet plaštom neizvjesnosti, anksioznosti i straha. Kako se nositi sa stresom koji prožima sve pore našeg života, a ima zajednički nazivnik – jedan od najjačih strahova čovječanstva, strah od bolesti? Kako na zdrav način racionalizirati svoje emocije i pomoći i sebi i drugima u prevladavanju negativnih reakcija na produljeni stres u kojem živimo? Kako u cijeloj ovoj situaciji pronaći motivaciju te ostati pozitivan i iskoristiti prilike, vještine ili snage koje nismo bili svjesni da imamo? Koje su to tehnike i strategije koje nam mogu pomoći da se uspješno nosimo sa situacijom dugotrajne neizvjesnosti i strahova?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Svetlana Mirković Borčić, konzultantica s više od 20 godina iskustva u korporativnom svijetu na najvišim menadžerskim razinama, osobito u području upravljanja ljudskim potencijalima. Tijekom svoje karijere imala je prilike voditi treninge, razvojne programe i edukacije diljem regije, kao i u Europi, SAD i na Dalekom Istoku.

Njene oblasti ekspertize su postavljanje sustava upravljanja ljudskim resursima u tvrtkama svih veličina, priprema i implementiranje programa kontinuiranog razvoja zaposlenika i menadžera i praćenje učinkovitosti provedenih aktivnosti.

Radionica je besplatna, a zbog ograničenog broja mjesta potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice

STRES COVID i 2020. 

Mjesec poduzetništva u Poreču – Sajam poljoprivrednih proizvoda na Trgu slobode počinje 2. listopada

LOBORIKA – Obavijest o potpunom zatvaranju ceste D66 i privremenoj regulaciji prometa