in

Mjesec poduzetništva u Poreču – Sajam poljoprivrednih proizvoda na Trgu slobode počinje 2. listopada

Ovog vikenda, od 2. do 4. listopada, održat će se Sajam poljoprivrednih proizvoda na Trgu slobode u Poreču. Desetak domaćih proizvođača predstavit će svoje proizvode s ciljem poticanja izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda. Posjetitelje očekuje ponuda svježeg voća i povrća, maslinova ulja, meda, proizvoda od konoplje, vina, likera, kozmetičkih proizvoda i raznih prerađenih proizvoda.

Proizvodi će se moći degustirati i posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača, a sajam možete posjetiti od petka do nedjelje, u periodu od 10 do 19 sati.

U slučaju kiše, sajam će se održati sljedećeg vikenda.

Sajam poljoprivrednih proizvoda jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču koju ove godine po treći puta organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

MARČANA: Predstavljanje natječaja FLAG-a Istarska batana za projekte u ribarstvu

POREČ: Edukacija „Stres, COVID i 2020.” u Mjesecu poduzetništva