in

Poreč: Još dvije besplatne edukacije u sklopu Globalnog tjedna poduzetništva

Nikolina Kozlica

Poduzetnički inkubator Poreč organizira u povodu Globalnog tjedna poduzetništva

1.      „Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“, 19.11. u 12 sati i

2.     „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ 20.11. u 12 sati.

Porečki poduzetnički inkubator kao promotor poduzetništva i član Globalne poduzetničke mreže (GEN)  već drugu godinu uključio se u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva (GEW) u cilju poticanja inovativnosti i kreativnosti kao preduvjeta za razvoj poduzetništva. u periodu od 16. do 22. studenog.

U četvrtak 19. studenog s početkom u 12 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti temeljenih na konceptu zelenog poslovanja“ koju će voditi Snježana Turalija, vlasnica tvrtke GREENiKA, poslovno savjetovanja za održivu gradnju i kružno gospodarstvo.

Cilj edukacije je osmišljavanje oglasnih kampanja, razvoj pojedinačnih video i audio materijala prigodnih za Youtube kanale i ostale društvene mreže…Kako osmisliti učinkovitu oglasnu kampanju i doprijeti do ciljane skupine, a pritom ostvariti koncept zelenog poslovanja? Koje su marketinške i PR aktivnosti najbolje za moje poslovanje?

 Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će Snježana Turalija, vlasnica GREENiKA, obrt za savjetovanje, trgovinu i ostale usluge za konzalting iz područja kružne ekonomije, održivosti, zelene gradnje i međunarodnog certifikata zelene gradnje DGNB. Područje interesa Snježane Turalije kroz čitavu karijeru je obilježeno razvojem ekonomskih, okolišnih i održivih strategija, stvarajući veliku mrežu poslovnih dionika, mentorirajući mlađe generacije zaljubljenika u zaštitu okoliša i održivi razvoj da implementiraju strategije, proizvode i usluge u institucije i tvrtke u kojima djeluju, kombinirajući komunikacijske vještine, procese brzog učenja, usklađivanje ambicija i opredjeljenja za osiguranje ciljeva i vizije poslovnog i društvenog napretka u cjelini.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je prijaviti se putem sljedeće poveznice Osmišljavanje marketinških i PR aktivnosti do srijede 19. studenog do 9 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji.

U petak 20. studenog s početkom u 12,00 sati održati će se besplatna online edukativna aktivnost „Digitalna transformacija – trend ili potreba?“ koju će voditi Jelena Kukret i Nikolina Kozlica, iz tvrtke Saop, vodećeg pružatelja poslovnih programa i rješenja.

Cilj edukacije je upoznati sudionike s pojmom digitalizacije, što sve ista predstavlja, zašto je važna, kako utječe na poslovanje te koje su njene prednosti. Sudionike će upoznati i s online programskim rješenjem Minimax koje može doprinijeti digitalizaciji i napretku cjelokupnog poslovanja. „Da sam pitao ljude što žele, oni bi rekli brže konje“, rekao je Henry Ford o svojoj inovacijskoj strategiji. Koja je vaša strategija? Sve više tvrtki uključuje se u trend „poslovanja bez papira“. Svaka promjena donosi otpor, ali i rast i razvoj.  Postavlja se pitanje kako nam pritom digitalizacija može pomoći, radi li se o trendu ili potrebi?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dati će predstavnice tvrtke Saop, Jelena Kukret i Nikolina Kozlica.

Jelena Kukret, bacc. inf.,  voditeljica je marketinga i prodaje online računovodstvenog programa Minimax za Hrvatsku s višegodišnjim iskustvo rada u IT sektoru, primarno u prodaji i promociji online programskih rješenja namijenjenih digitalizaciji i modernizaciji poslovanja.

Nikolina Kozlica, struč. spec. oec., prodajna je savjetnica za prodaju i implementaciju online računovodstvenog programa Minimax  s dugogodišnjim iskustvom rada u IT sektoru i prodaji ERP sustava i poslovno računovodstvenih programskih rješenja.

Edukacija je besplatna, a zbog ograničenog broja sudionika potrebno je izvršiti prijavu putem sljedeće poveznice Digitalna transformacija do petka 20. studenog do 9 sati. Svi prijavljeni naknadno će dobiti poveznicu za priključivanje online edukaciji.

Više informacija o globalnim događanjima na sljedećoj poveznici: https://www.genglobal.org/gew

Poreč obilježava Sv. Maura svečanom misom i dodjelom nagrade

Županijski proračun od 1,62 milijardi kuna na prvom čitanju direktna je posljedica epidemije