in

POREČ: Svi ljubitelji dobre glazbe imaju razloga za veselje jer stiže Tony Cetinski

Tony Cetinski

Povodom Dana žena poznati hrvatski pjevač održat će koncert u porečkoj Žatici u subotu, 11. ožujka 2023., s početkom u 21 sat.

Tony Cetinski je jedan od najomiljenijih i najuspješnijih glazbenika u Hrvatskoj, a njegove pjesme osvojile su srca mnogih generacija. Svojim emotivnim i predivnim vokalom, Tony će nas sve odvesti na nezaboravan glazbeni put kroz njegove najveće hitove.

Ovo je idealna prilika da provedete večer sa svojim voljenima, dobro se zabavite, naplešete i napjevate te u dobrom raspoloženju proslavite Dan žena uz predivne melodije.

Očekujte spektakularni nastup! Tony je poznat kao nevjerojatni izvođač uživo, a njegovi koncerti uvijek su prava poslastica za publiku. Ovaj glazbenik i dalje ostaje jedan od najcjenjenijih i najomiljenijih izvođača u regiji, a njegova glazba i dalje osvaja srca publike.

Zato, ako još niste bili na njegovom koncertu, obavezno ga posjetite i uživajte u prekrasnim pjesmama i izvedbama Tonyja.

Ulaznice su već u prodaji, a broj mjesta je ograničen, stoga požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom nezaboravnom koncertu Tonyja Cetinskog u porečkoj Žatici. Kupnja ulaznica moguća je putem entrio/toni_porec i na prodajenim mjestima entrio.hr/outlets.

Vidimo se u Žatici!

Foto - Ilustracija buduće butige u Kašteliru

KAŠTELIR traži voditelja-prodavača za Butigu s lokalnim proizvodima

rošini asfalt kanalizacija

Odvodnja Poreč poziva stanovnike Rošina na priključenje na kanalizaciju