in

Porečki Advent: Za vikend Psihomodo Pop, dječje predstave, Slatka Istra i humanitarna utrka

Advent Poreč ove godine svojim bogatim programom već sad okuplja najveći broj ljudi od svih svojih izdanja,  a glavna događanja su tek pred nama. Posebice tijekom ovog predbožićnog vikenda koji će ugostiti nekoliko koncerata, predstava, sportskih događanja i manifestacija.

Sutra, 21. prosinca, u 17 sati Gradska knjižnica Poreč organizira kreativnu radionicu „Zimski dan u staklenog kugli“, a prijave se zaprimaju na broj 052/434-196. U 18 sati na Trgu Matije Gupca gostuje dječja predstava IRTA-e „Djed Božićnjak u Istri“, dok u isto vrijeme u porečkom kinu igra film „Smrtonosni strojevi“.

U 20 sati na scenu stupa legendarni hrvatski rock-sastav, Psihomodo Pop, koji će prvi put nastupiti na porečkom Adventu.

Subotnje jutro, 22. prosinca, započet će u slatkom tonu. U 10 sati u goste stiže Slatka Istra iz Vižinade s bogatom ponudom tradicionalnih istarskih slastica poput fritula, kroštula, cukerančića, pandešpanja…

U 11 sati na Trgu Matije Gupca starta i prvo izdanje Adventske utrke. Svi sudionici trčat će utrku duljine 5 kilometara u humanitarnu svrhu. Naime, sve kotizacije preusmjerit će se Centru za inkluziju i podršku u zajednici Poreč, a nakon utrke za sve je osiguran fažo i osvježenje.

Subotnja večer ponovno u 18 sati donosi dječju predstavu. Udruga Birikina izvest će predstavu „Dobri slavuj“, dok u 20 sati na scenu stupa band Big Wave. U porečkom kinu u 18 sati ponovno igraju „Smrtonosni strojevi“, a u 20 sati komedija „Sad ili nikad“.

Najbolji mladi pjevači, sudionici ovotjednog glazbenog festivala „Veseli glasi-Voci allegre“ nastupit će u nedjelju na Trgu Matije Gupca s početkom u 12 sati, a navečer će koncert održati Le Chicks.

Pulskoj ginekologiji Valamar donirao opremu vrijednu 100 tisuća kuna

Pulskoj ginekologiji Valamar donirao opremu vrijednu 100 tisuća kuna

TAR: UHIĆENA DVOJICA POLICAJACA ZBOG KRAĐE NOVCA IZ RAZNESENOG BANKOMATA!

TAR: UHIĆENA DVOJICA POLICAJACA ZBOG KRAĐE NOVCA IZ RAZNESENOG BANKOMATA!