in

PREMIJERA NA ZLATNOM ZUBU: Tri sestre Teatra Naranča u porečkom kazalištu

Fotografije: Anri Deronjić - Teatar Naranča Pula

Festival komedije i smijeha Zlatni zub u Poreču imat će i prvu premijeru – predstavu Tri sestre Teatra Naranče koja će se odigrati u porečkom kazalištu u nedjelju, 8. ožujka, s početkom u 17 sati.

Sestrinska ljubav je nešto posebno, no postoji razdoblje u životu kada ta ljubav nije idilična. To je ono vrijeme kada je jedna sestra prevelika da bude mala, a mlađa sestra premala da bude velika. Upravo u to vrijeme događa se radnja predstave:  Valerija je dovoljno velika da čuva svoje mlađe sestre Emu i Sašu, ali je isto tako prevelika da se s njima igra njima zanimljivih igara – barem ona tako misli. Međutim Ema i Saša svojom upornošću, pozitivnom energijom i ponekom smicalicom „natjeraju“ Valeriju da se uključi u njihovu igru.

A kad se zaigramo zaboravimo da smo preveliki za igru i možemo se zaigrati kao Valerija, Ema i Saša.

Igraju Elizabeta Košeto, Mathilde Vukosavljević, Matilda Nikić, Lucija Pajca i Vlatka Rubil. Režiju potpisuje Majkl Mikolić, scenski pokret Katja Rabar, a za kostime je zadužena Valentina Ferlin Živić.

Tko ne stigne u Poreč, Tri sestre može pogledati 14. ožujka u 18 sati na pulskoj premijeri u Circolu Zajednice Talijana.

Trajanje predstave je 30 minuta.

Informacije i rezervacije: za Poreč – Pučko otvoreno učilište Poreč (http://rezervacije-poup.hr/ ), a za Pulu – 0955222505, ili na e-mail teatar.naranca@gmail.com.

Bez vode 5. ožujka dio Vrsara

NOVIGRAD: U tijeku sanacija crkve Svete Agate i zida starog groblja