in

Re-Geppetto u Marčani: Radionica za iznajmljivače “Sam(a) svoj majstor” u Orbanićima

Foto ClassicAire Care za Pixabay - Ilustracija

Radionica „Sam(a) svoj majstor” u petak, 10. svibnja u 18 sati u Mjesnom domu u Orbanićima.

Imaš kvar u apartmanu usred sezone: došlo je do kratkog spoja, zaštopao se sifon, pušta voda… a nemoguće je doći do majstora? Budi sam(a) svoj majstor! Prijavi se na besplatnu edukativno-praktičnu radionicu svladavanja osnovnih popravaka u kućanstvu i nauči kako koristiti osnovni alat, što učiniti ako dođe do kratkog spoja ili ako treba zatvoriti ventil za vodu, odštopati sifon, izbušiti ili zakrpati rupu u zidu…

Radionica će se održati u petak, 10. svibnja od 18 do 19:30 sati u prostoru Mjesnog doma u Orbanićima. Ova radionica prvenstveno je namijenjena malim iznajmljivačima s područja Općine Marčana te je cilj osnažiti žene i muškarce u osnovnim vještinama popravljanja. Popravljanjem i pravilnim održavanjem uređaja produžujemo životni vijek proizvoda i smanjujemo stvaranje glomaznog i elektroničkog otpada.

Radionicu vodi majstor i voditelj Radione Re-Geppetto Marko Grbac Knapić koji će iz vlastitog iskustva prenijeti osnovno znanje kao i praktične trikove. Radionica uključuje teorijski i praktični dio.

Broj mjesta na radionici je ograničen te je potrebno prijaviti se na info@tzmarcana.com ili na broj telefona 052 823 696 do 9. svibnja (do 10 sati). Prednost pri prijavi imaju mali iznajmljivači s područja Općine Marčana.

Dio je to serije edukativnih radionica namijenjenih svim građanima, s ciljem osvještavanja o važnosti pravilnog odvajanja otpada i upoznavanja s mogućnošću ponovne upotrebe različitih materijala koju provode komunalno poduzeće Pula Herculanea d.o.o. u partnerstvu s udrugom Zelena Istra.

učilište buje

BUJE: Prijavite se na besplatan satsang s hipnoterapeutom dr. Aleksanderom Grunčićem Krajncom

Foto Gradska knjižnica i čitaonica Pula

Otvorena manifestacija Pula čita! Donosimo bogat program