in

ROVINJ: „Priče iz šume” nastavljaju sa svojim radionicama za djecu

Kolektiv Priče iz šume koji svoje radionice provodi u Šijanskoj šumi u Puli održat će, nakon Poreča, radionicu u Rovinju i to 3.listopada na Punta Corrente (Zlatni rt,  kod Zvijezde cedrova).

Interes roditelja i djece u Puli i Poreču bio je izuzetan, pa je odlučeno da se radionica provede i u Rovinju. Radionice su predviđene za djecu od 4 do 12 godina, a u njima se kombiniraju senzorne vježbe, motoričke igre i kreativno izražavanje kako bi djeca spoznala da su neodvojivi dio prirode.

Ovakve šumske radionice kod djece razvijaju samostalnost, spretnost, potiču istraživanje i promatranje živog svijeta koji ih okružuje. 

Za radionicu u subotu 3.10. potrebno se je prijaviti na e-mail ana.fornazar@gmail.com ili u Inbox na facebook stranici Priče iz šume – radionice za djecu.

Radionica traje 90 minuta, a okupljamo se u 11 sati na Punta Corrente.

Preporučena donacija za radionicu je 50 kuna. Svoj jedinstveni pristup u edukaciji djece u prirodi „Priče iz šume” žele provoditi po raznim gradovima Istre. 

ŠUMSKA PEDAGOGIJA je disciplina koja povezuje upoznavanje šumskih ekosustava s odgojno-obrazovnim radom u prirodnom okruženju. Najvažnije je kod djece potaknuti pozitivne osjećaje za vrijeme boravka u šumi, koji će ih ponovo vratiti u šumu tako da je prepoznaju kao stanište izuzetne vrijednosti.

Ponuda poslova u ISTRI: Traže se komercijalisti, trgovci, voditelji prodaje, autoelektričari, zidari...

Ponuda poslova u ISTRI: Traže se komercijalisti, trgovci, voditelji prodaje, autoelektričari, zidari…

Poduzetnička priča iz KAŠTELIRA: Bračni par Tina i Gabriele otvaraju mini craft pivovaru

Poduzetnička priča iz KAŠTELIRA: Bračni par Tina i Gabriele otvaraju mini craft pivovaru