in

TAR: Na Lanterni koncert Amy Winehouse Tribute Banda i drugi ovogodišnji Beer Fest

Zabava na ovogodišnjem Lanterna Summer Nights festivalu doseže svoj vrhunac. Sutra, 20. srpnja, Piazza ponovno postaje centralna pozornica na kojoj će Amy Winehouse Tribute Band publiku podsjetiti na velike hitove legendarne glazbene dive. Program počinje u 21 sat.

Samo nekoliko dana kasnije, točnije 27. srpnja, na istu pozornicu popet će se Coldplay Tribute Band.

Potom će se 22. i 23. srpnja na Piazzi održati drugi ovogodišnji Beer Fest. Razloga za posjetiti Beer Fest zaista ima mnogo: od nastupa bendova Die Lauser (22. srpnja) i Die Granaten (23. srpnja) koji će ovu manifestaciju upotpuniti autentičnom austrijskom glazbom, preko odličnog piva do slasnih gastro delicija.

Zabavni program na Lanterna Summer Nightsu nastavlja se i dalje kroz pet glavnih programskih kategorija. Ponedjeljkom se na Piazzi uz program Tipsy Monday gosti mogu opustiti uz čašu vina, isprobati svoje omiljeno craft pivo ili se osvježiti uz neki od savršeno pripremljenih koktela cocktail majstora.

Pod vedrim nebom i uz šum mora, Open Air Cinema za brojne posjetitelje svakog četvrtka plažu Adria pretvara u najljepšu kino dvoranu, dok su za urbane duše utorkom organizirane projekcije u ulici Borgo u Taru. Ljubitelji akustičnih pjesama ili nešto bržih plesnih ritmova uz Dance & Music zadovoljit će svoje glazbene ukuse uz nastupe glazbenih sastava četvrtkom i petkom, dok će zabava utorkom i subotom proteći kroz plesne performanse i tematske partije It’s show time! programa.

Tu je i program Special Events koji svim posjetiteljima pruža mogućnost da zagospodare plesnim podijem uz najveće hitove svjetskih tribute bendova.

Lanterna Summer Nights trajat će sve do 30. kolovoza, a tijekom trajanja festivala koji je realiziran u suradnji Valamar Riviere i Turističke zajednice općine Tar – Vabriga ulaz u kamp otvoren je i ne naplaćuje se.

Istramet: Pred nama je VRHUNAC LJETA, ali bez rekordnih vrućina

Poreč grad s najvećim prirodnim prirastom u Istri