in

U CMIK-u u Novigradu: Istrijanske navade, Put oko svijeta u 80 dana i stand-up Dejt Najt

Istrijanske navade - komedija - Foto TZ Tar-Vabriga

I ovoga tjedna u novigradskom CMIK-u, Centru za manifestacije i kulturu, očekuju vas zanimljiva događanja!

Kazališni program u četvrtak 10. 11. od 20 sati donosi novu hit komediju pulskog Teatra Naranča – Istrijanske navade. Nakon velikog uspjeha njihove predstave Moje istrijansko korona vjenčanje ovoga puta riječ je o „jeno malo črnoj komediji“, kako kažu iz samog Teatra Naranča, a koja će kroz elemente vodvilja, brzih dinamičnih scena te šaljivih situacija i dijaloga zasigurno dobro nasmijati publiku.

Petak je i dalje dan za obiteljski odlazak u kino, kada su na repertoaru animirani filmovi te dječji i obiteljski filmovi, početak projekcija je u 19 sati, a cijena ulaznice je 20 kuna, dakle niža no za ostale kino projekcije. Ovoga petka (11.11.) na repertoaru je crtić Put oko svijeta u 80 dana, u kojem mladi učenjak Passepartout, majmunčić marmozet, susreće Phileasa, bezobzirnu i pohlepnu žabu, te se s njime kladi da će oploviti svijet u 80 dana i pritom zaraditi 10 milijuna školjki. Iskoristivši životnu priliku da istraži svijet, Passepartout kreće sa svojim novim prijateljem u ludu i uzbudljivu avanturu punu obrata i iznenađenja.

U subotu pak u CMIK-u gostuje predstava Dejt Najt, koja će pod zajedničkim nazivom Lajnap okupiti četiri ponajbolja hrvatska stand-up komičara. Predstava započinje u 20 sati, a ulaznice su u pretprodaji dostupne u novigradskoj knjižari Libar i Cici sport baru u sportskoj dvorani te na blagajni dvorane na dan predstave od 19 sati.

Više informacija o programima CMIK-a možete pronaći na njihovoj Facebook stranici, a ulaznice za kazališnu predstavu Istrijanske navade i crtić Put oko svijeta u 80 dana dostupne su online na adresi cmik-cmc.mojekarte.hr, odnosno na blagajni dvorane sat vremena prije početka programa.

POREČ: Šire se pješačke zone u Parku Olge Ban i Novoj Vasi

Foto Grad Poreč

Grad Poreč i ove godine sufinancira prijevoz učenika srednjih škola