in

U Pazinu 18. veljače osnivanje Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre pod motom „SPASIMO STRUKU! ZAŠTITIMO POSLOVANJE!“

Ilustracija Pixabay

Jeste li znali da ugostiteljstvo i turizam Istre i Kvarnera čine 13% hrvatskog BDP-a?

Upravo ugostitelji tih dviju regija odlučili su udružiti snage i okupiti se 18. veljače u Pazinu, u Spomen domu s početkom u 16 sati gdje će osnovati Udrugu ugostitelja Kvarnera i Istre.

Na dnevnom redu bit će još i plan i program rada udruge za ovu i iduću godinu, s osvrtom na snižavanje PDV-a na kavu, pivo i vino.

Potom će uslijediti prezentacija sustava „5 kravata“, odnosno novog načina ocjenjivanja kvalitete ugostiteljske ponude, te pravna i porezna zaštita članova udruge. Potom će zadnja točka dnevnog reda biti „razno“.

Kako doznajemo, na skupu će sudjelovati i govoriti kandidat za predsjednika Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre Vedran Jakominić, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja Marin Medak, tajnik Udruge ugostitelja Zagreb Ivan Tadić, budući tajnik Udruge ugostitelja Kvarnera i Istre Tomislav Juretić, te budući pravni i porezni savjetnici ove nove udruge Nikola Pranjić i Dean Cimera.

Ugostitelji koji žele sudjelovati mogu svoje prisustvo potvrditi na e-mail info@ugostiteljac.com ili na broj telefona 098/9163779.

FOTOGALERIJA: Vrsar dovršio obnovu vrtića, slijedi sanacija krova

FOTOGALERIJA: Vrsar dovršio obnovu vrtića, slijedi sanacija krova

TAR: Sutra, 18. prosinca, kreće podjela božićnica umirovljenicima

VRSAR sufinancira umirovljenicima dopunsko zdravstveno osiguranje