in

U Puli počinje 17. HAND MADE FEST – Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna

Foto Grad Pula

U Domu hrvatskih branitelja u Puli danas, 25. listopada, počinje 17. Hand Made Fest koji će trajati do nedjelje.

Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna, osmišljen je s ciljem očuvanja i promicanja jedinstvenih vrijednosti ručnih izrada, proizvoda i usluga.

Može se posjetiti sva tri dana od 9 do 20 sati.

Izlagači su slobodni umjetnici, hobisti, rukotvorci, kreativci, tradicijski i umjetnički obrti, proizvođači suvenira, ukrasa i uporabnih predmeta, umjetničke, proizvodne i tradicijske udruge, aranžeri, dekorateri, dizajneri i mnogi drugi.

Prvi je to festival takve vrste u zemlji koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto među sličnim manifestacijama.

Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna osmišljen je s ciljem očuvanja i promicanja jedinstvenih vrijednosti ručnih izrada, proizvoda i usluga.

Festival je nezaobilazna stanica za izlagače i posjetitelje svih dobnih i interesnih skupina ljudi.

Svi dosad održani festivali potvrdili su potrebu za kreativnim stvaralaštvom, poticanjem i promocijom izrade rukama (hand made), očuvanjem tradicijskih obrta i zanata, umjetnošću, hobijem, dizajnom, aranžiranjem, modernom umjetnošću, amaterizmom, proizvodnjom i ostalim sadržajima.

U HUMU 26. listopada smotra “Domaća rakija je naša medižija” – bogat program uz najbolje žestice i koncert grupe Let 3

VIŽINADA kandidatkinja za prestižnu titulu „Općina – prijatelj djece“ – uskoro stiže prosudbena komisija koja treba dati “zeleno svjetlo”