in

Grad Pula osigurao besplatno klizanje za svu predškolsku i školsku djecu

Pulski će mališani, kao i sva djeca s područja Puljštine u novoj sezoni klizanja moći uživati u razdoblju od 5. prosinca ove  do 13. siječnja iduće godine, radnim danom u prijepodnevnom terminu od 9 do 13 sati.

Trg kralja Tomislava na Verudi i ove će godine biti pretvoren u zabavno, popularno klizalište za mališane i sve građane koji na taj način imaju prilike kvalitetno i uz obilje zabave ispuniti svoje slobodno vrijeme. Otvorenje klizališta zakazano je za 5. prosinac u 18 sati te će ono biti otvoreno sve do 13. siječnja, s radnim vremenom od 9 do 22 sata, izuzev na dane blagdana i praznika kada će imati prilagođeno radno vrijeme.

U suradnji s pulskim školama i vrtićima, ali i predškolskim i školskim institucijama cijele Puljštine, Grad Pula je putem tvrtke Pula Sport osigurao i besplatno klizanje za svu predškolsku i školsku djecu svakog dana od 9 do 13 sati.

„Posebno me raduje što i ove godine svim mališanima, ne samo u Puli već i na području cijele Puljštine, možemo osigurati besplatno klizanje kako bi im omogućili nezaboravne zimske radosti u ovo predblagdansko vrijeme“, poručio je gradonačelnik Pule Boris Miletić.

Pred nama je najljepši i najradosniji mjesec godine kojega će posebno obilježiti i ostatak bogatog programa Prosinca u Puli. On će i ove godine biti ispunjen raznolikim sadržajima kojima se s nestrpljenjem zasigurno najviše vesele najmlađi, osobito najvećoj gradskoj razigraonici – Giardinima. Čarobna šuma osigurala je zabavne programe, privremenu rezidenciju Djeda Mraza, adventske kućice i najšarenije gradske ukrase. Uz Giardine smjestiti će se Rocktarata sa 17 koncerata, Tržnica će glazbenim i gastro događajima uveseljavati publiku u jutarnjim satima, kazalište će ugostiti niz plesnih i pjevačkih programa i predstava, knjižnica će cijeli mjesec biti u znaku dobrih čitaonica i želja.
Cjelokupni program može se pronaći na internet  stranici http://www.prosinacupuli.hr.

Za najavu i rezervaciju termina klizališta građani se mogu obratiti trgovačkom društvu Pula Sport mailom: info@pulasport.hr ili putem telefona 052/385-365.

Kolaps u Buzetu: Štrajk u gradskoj upravi i svim ustanovama - vrtiću, vatroascima, domu za starije i nemoćne...

Kolaps u Buzetu: Štrajk u gradskoj upravi i svim ustanovama – vrtiću, vatroascima, domu za starije i nemoćne…

Porečki poduzetnik David Šakota donirao 15 tisuća kuna za Hitnu pomoć

Porečki poduzetnik David Šakota donirao 15 tisuća kuna za Hitnu pomoć