in

HOLIVUDSKI FILM SUTRA ZATVARA GLAVNU ROVINJSKU ULICU: Na setu prava akcija – bilo je dramatične pucnjave, a jurilo se i u staroj Ladi

U Rovinju je jučer nastavljeno snimanje holivudskog filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard” redatelja Patricka Hughesa, zbog kojeg će se sutra, u petak, zatvoriti glavna trgovačka ulica Carera i to od 6 do 18 sati.

Kako je objavio Jutarnji list, na rovinjskim ulicama napokon se mogla vidjeti i prava akcija, u kojoj se pojavila i glavna ženska glumačka zvijezda Salma Hayek (52). Dok je rovinjska policija osiguravala filmski set, holivudska ljepotica snimila je svoje scene s kolegom Samuelom L. Jacksonom (70) – osim jurnjave u staroj Ladi, bilo je i dramatične pucnjave u kojoj je, čini se, stradao dvojnik Ryana Reynoldsa (42).

Naime, Hayek je tijekom stanke upravo s njim pozirala na zelenoj Vespi, a fotografijom se pohvalila na Instagram Storyju.

A ono malo slobodnoga vremena koje je ulovio tijekom srijede, Samuel L. Jackson iskoristio je za obilazak štandova na tržnici, gdje je s puno pažnje razgledao domaće eko proizvode. Istodobno, odlično raspoložena Salma pozirala je na plaži s madracem na napuhavanje u obliku lubenice, objavio je Jutarnji list.

Za razliku od domaćih ljudi koji idu svojim poslom i ne zadržavaju se previše na lokacijama gdje se snima, glumačke zvijezde privukle su u grad velik broj novinara i fotoreportera, koji ih prate u stopu. Tako da se brojni kadrovi sa seta i oni po gradu na kojima se vidi kako slobodno vrijeme provode glavne glumačke zvijezde mogu vidjeti po fotogalerijama brojnih hrvatskih internetskih portala.

K tome, Salma Hayek i Samuel L. Jackson redovito objavljuju fotografije na Instagramu, pa tako svakodnevno na milijune njihovih pratitelja može vidjeti kako se oni zabavljaju, ali i ljepote Rovinja. Ryan Reynolds objavio je zasad tek fotku sa svojim dvojnikom.

POZNATO PRVO GLAZBENO IME: Bajaga i Instruktori na festivalu Poreč Open Air

ISTRANI NA LISTAMA ZA EU IZBORE RIJETKOST: Biramo između Flega, Radolović, Hrelje i Bulešić