in

FUNTANA: Večeras, 26.8., Ribarska fešta uz Le Monde i nove sadržaje za najmlađe

Ribarska fešta u Funtani - Foto Tanja Kocijančić

U petak, 26.8. na funtanjanskoj rivi održava se još jedna ribarska fešta, gastro-zabavni event u organizaciji Turističke zajednice općine Funtana.

Program fešte započinje u 18 sati otvaranjem gastronomskih punktova i nastupom veselih muzikanata iz Bambus Banda, dok će na glavnoj pozornici od 20 sati nastupati Alfa Time band i Le Monde Band.

Od 19  sati do 20 sati na rivi će se održat i animacijsko edukacijski program „Morski svijet izbliza”. Radi se o edukacijskoj radionici na kojoj će posjetitelji moći upoznati morske organizme Jadranskog podmorja. Morski biolog Neven Iveša i edukator Marin Kuzmanić će izbliza pokazati žive organizme i ispričati razne zanimljivosti o njima. Bit će tu morski ježinci, morske zvijezde, rakovi, neobične ribe, čak i mali morski pas. Sve životinje moći će se dotaknuti uz nadzor voditelja i edukatora. Pridružite nam se u ovoj animaciji koja sažima ribolovnu tradiciju i tajanstveni svijet podmorja te naučite nešto novo o životu morskog svijeta i ponesite sa sobom doživljaje mora. Edukacija je prigodna za sve uzraste te se provodi na više jezika (engleski, njemački, talijanski i hrvatski).

Program:

18:00 h  Bambus band

19:00 – 20:15 h Animacijsko-edukacijski program „Morski svijet izbliza” NOVO!

20:00 Alfa Time Band & Le Monde band

Foto Istarska županija

Prijem za ravnateljice domova za starije u Novigradu i Puli

U Novigradu potpisan sporazum za gradnju nove škole

NOVIGRAD: 20 milijuna kuna vrijednu novu Talijansku školu zajedno grade Grad, Županija i Talijanska unija