in

U subotu biciklijada „Od lokve do lokve“ u Tinjanu. Prijavite se

U subotu 18. svibnja u 10 sati održat će se tradicionalna biciklijada „Od lokve do lokve“ u organizaciji Biciklističkog društva Poreštine. Prijave i okupljanje sudionika je od 9.30, na parkingu ispred zgrade Općine Tinjan. Za sve sudionike će biti organiziran ručak nakon vožnje.  
Kotizacija iznosi 10 eura. 

Prenosimo objavu biciklističkog društva: Subota 18. svibnja rezervirana je za tradicionalnu biciklijadu gdje istražujemo netaknutu prirodu tinjanskog područja, uz naravno nezaobilazne lokve. Ruta je duga oko 30 km, sastoji od poljskih i zemljanih puteva uz manji dio asfalta, za sudjelovanje je obavezan MTB. Radi lakše organizacije molimo prijaviti se na putem mail: funinistria@gmail.com.

Svakako mislimo i na sigurnost, pa zato svi sudionici na biciklijadi moraju imati kacigu, pumpu za gume, rezervnu zračnicu i ispravan bicikl, uz entuzijazam i dobru volju.
Svi sudionici mlađi od 14 godina dužni su imati kacigu sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
Svaki sudionik je suglasan da sudjeluje na vlastitu odgovornost, da je upoznat sa svim rizicima i mogućim fizičkim ozljedama te da se odriče svakog prenošenja odgovornosti na organizatora ili treće osobe.
Organizatori zadržavaju pravo izmjene programa. Događaj podržava Općina Tinjan.

labinci kaštelir petrović asfalt

Godina velikih ulaganja u Općini Kaštelir-Labinci: Pola milijuna eura za komunalnu infrastrukturu

Foto portal Tiramola - Sanja Bosnić

RAZLIČITOST JE BOGATSTVO: U Novigradu se na Festivalu multikulturalnosti predstavilo 10 manjinskih zajednica