in

Vikend u Istri: U Raklju koncert Primotajo Blues Banda i projekcija filma “Hotel Pula”

Foto TZ Marčana - Primotajo Blues Band

Turistička zajednica općine Marčana najavljuje zanimljivi vikend program u korti Grubić u Raklju. U subotu se s odličnom svirkom u kortu Grubić vraća The Primotajo Blues Band kojeg čine vrhunski glazbenici Vili Rupena, Saša Dadić, Eduard Kancelar, Mladen Parezanović i Valter Ostović.

U nedjelju je na istoj lokaciji na programu projekcija “Hotela Pula”, filma koji je otvorio ovogodišnji 70. Pula Film Festival i koji se trenutno prikazuje diljem regije. Film je sniman u Puli, okuplja velik broj pulskih autora, filmaša i glumaca, a tematski nas suočava sa značajnom epizodom naše nedavne prošlosti. Nakon projekcije biti će i prilike za razgovor s redateljem Andrejem Korovljevom i producenticom Dijanom Cetina Mlađenović.

Stoga T poziva sve one koji još nisu stigli pogledati film, a voljeli bi, da dođu ove nedjelje u Rakalj. Link na teaserhttps://vimeo.com/842394831.

Oba programa počinju u 21 sat. Program 12. Festivala na dragom kamenu organizira MT Agencija uz potporu TZO Marčana i Općine Marčana.

Dječji vrtić u Funtani

FUNTANA: Hoće li „ležeći policajci“ konačno smiriti promet kod vrtića?

Sanja Žužić i Meri PRenc u La Botegi s novim suvenirima

TZO TAR-VABRIGA ima nove suvenire: ProfumaTorre i simpatični magneti za uspomenu na godišnji odmor