in

POREČ: Na Gradskom kupalištu uživa i druga smjena ljetnog kampa

U ponedjeljak, 8. srpnja, počela je s radom druga smjena gradskog Ljetnog kampa koji se odvija na Gradskom kupalištu. U sljedećih dva tjedna dječaci i djevojčice predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta učit će plivati i usavršavati tehnike plivanja, vježbati sportove na vodi, sudjelovati u likovnim, plesnim, penjačkim i žonglerskim radionicama, isprobati razne sportove, igrati društvene igre, ići na razne organizirane izlete, te isprobati još mnogo zanimljivih stvari.

Druga smjena Ljetnog kampa ujedno je najpopularnija, jer se odvija u punoj sezoni, a zahvaljujući Ljetnom kampu i njegovim sadržajima, djeca kvalitetno i sigurno provode slobodno vrijeme tijekom ljetnih praznika, na zadovoljstvo roditelja koji su tako mirniji na svojim radnim mjestima, priopćeno je iz gradske uprave.

Voditelji aktivnosti su stručne su osobe sa završenim edukacijama i licencama. Ove godine u Kampu će raditi kineziolozi, učitelji, profesori glazbe, likovnog odgoja, stranih jezika, odgojitelji djece predškolskog uzrasta i drugi.

Aktivnosti počinju tradicionalnim podizanjem zastave na Gradskom kupalištu, a ove godine kamp obilježava svoje 22. izdanje.

Grad Poreč kamp sufinancira od samih početaka. Ovogodišnji Ljetni kamp obiluje brojnim programima, koje će sigurno razveseliti porečke mališane i njihove roditelje, a program će se održavati i u slučaju lošeg vremena u prostorima Centra za mlade Poreč.

 Iduća, treća smjena počinje 22. srpnja.

HZZ-ove potpore su hit: Nastavlja se boom samozapošljavanja

Porečki umirovljenici/Ilustracija

POREČ: „Maneštra od kazališta“ – predstava i još jedan dar za korisnike Doma za starije