in

STARTAO SHOW „ZVIJEZDE PJEVAJU“ – Istru predstavlja pulski glumac Borko Perić, uz njega su Ella Dvornik, Krešimir Macan, Ashley Colburn…

Jelena Radan i Borko Perić/Promo

Osma sezona popularnog HRT-ovog showa ‘Zvijezde pjevaju’ vratio se sinoć na ekrane nakon pet godina stanke.

Formula je već dobro poznata: osam parova, što ih čini osam natjecatelja i osam mentora, okušat će se u različitim glazbenim žanrovima i pritom strepjeti što će im reći stručni žiri kojeg ovaj put čine Danijela Martinović, Miroslav Škoro, Mirela Priselac Remi i Valentina Fijačko Kobić, objavio je Tportal.hr. 

U prvoj emisiji (u kojoj nije bilo ispadanja) parovi su pjevali pop ili baladu, a u drugoj će se okušati u soulu, odnosno swingu. Osim žirija pridodavat će se glasovi publike, a počevši od druge emisije par s najmanje bodova ispada i tako sve do finala, kada se za titulu pobjednika bore dva najbolja para.

Najsretniji gledatelj od druge emisije osvaja po 10 tisuća kuna, dok u završnoj emisiji može osvojiti čak 40 tisuća kuna.

Ovogodišnji parovi su Krešimir Sučević Međeral i Ivana Kindl, Ashley Colburn i Bojan Jambrošić, Thara Thaller i Dino Jelusić, Krešimir Macan i Antonia Šerić, Frano Ridjan i Žanamari Lalić, Katarina Strahinić i Pero Galić, Borko Perić i Jelena Radan, Ella Dvornik i Goran Bošković.

Prva emisija nove sezone započela je sinoć pobjedom pulskog glumca Borka Perića i poznate pjevačice Jelene Radan koji su oduševili žiri pjesmom ‘All of Me’ Johna Legenda.

Plaže donose 150 milijuna kuna prihoda od koncesija – hoće li se hotelijerima davati bez javnog natječaja?

Umjetnička škola Poreč organizira 10. Dane puhača od 5. do 8. ožujka