in

Vojko V., Rambo Amadeus i Darko Rundek na Istra & Craft Beer Festivalu u Poreču

Vojko V.

U Poreču će se od 28. rujna do 6. listopada održat će se drugo izdanje Istra & Craft Beer Festivala koji okuplja male, nezavisne i craft pivovare, dok će se vrhunac festivala odvijati od 4. do 6. listopada na porečkoj rivi u pop up pivnici uz more, postavljenoj posebno za tu priliku. Osim vrhunskog piva festival će biti u znaku izvrsnih koncerata istaknutih glazbenika među kojima su Jura Stublić, Vojko V., Rambo Amadeus, Pips, Chips & Video Clips te Darko Rundek & Ekipa.

Festival će uz bogatu street food ponudu okupiti više od 15 domaćih malih, nezavisnih i craft pivovara. Ponudi domaćih pivara pridružit će se i nekoliko manjih nezavisnih stranih pivovara sa svojim pivskim brendovima.

Glazbeni program 4. listopada otvara jedan od najvećih domaćih rock pjevača Jura Stublić koji iza sebe ima 40 godina dugu karijeru te niz bezvremenskih hitova. Prije njega publiku će zabavljati istarski bend Big Wave s obradama mnogih domaćih i stranih rock hitova. Dan kasnije, 5. listopada, na festivalsku pozornicu stiže trenutno najveće ime domaće hip hop scene i višestruki dobitnik Porina – Vojko V, a nakon njega  zabava se nastavlja s provokativnim Rambom Amadeusom. Kao šećer na kraju, festival će 6. listopada zatvoriti legendarni Pips, Chips & Videoclips te Darko Rundek & Ekipa, koji će izvoditi svevremenske hitove iz doba karijere s Haustorom.

Jedan od organizatora ovog velikog pivskog događaja u Istri je Jakov Kolega, pokretač prvog hrvatskog craft beer festivala 2015. godine u Zagrebu, te organizator craft beer festivala u Zadru i Dubrovniku. Glavni sponzor je hotelska kompanija Valamar Riviera, a projekt podržavaju i Turistička zajednica Grada Poreča, Grad Poreč te Turistička zajednica Istarske županije, priopćili su danas organizatori.

USPJEŠAN NASTUP: Limena glazba Tar na rovinjskim susretima izvela “Shallow” Lady Gage

Upisi u Umjetničku školu Poreč 4. i 5. lipnja