in

Zbog velikog interesa Foo Fightersi će imati dva koncerta u pulskoj Areni – ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS

Ulaznice za premijerno gostovanje američkih rock legendi, skupine Foo Fighters, 19. lipnja iduće godine u pulskoj Areni, rasprodane su za manje od 2 minute krajem prošlog mjeseca. Oduševljeni nevjerojatnim interesom band i management nekoliko su tjedana radili na rasporedu ne bi li uspjeli domaćim fanovima ponuditi dodatan koncert.

Taj termin sada je potvrđen za 18. lipnja i ulaznice za njega u prodaju idu u prodaju danas, 14. prosinca, točno u 10 sati, po istim cijenama kao i za prvi najavljeni koncert.

Na dva izrazito ekskluzivna nastupa, s brojem ulaznica ograničenim na samo 7.000 po danu, Foo Fighters će 2 dana zaredom odsvirati svoj puni samostalni cjelovečernji koncert, trajanja minimalno 2 i pol sata.

Pula je jedini europski grad u kojem će Foo Fighters iduće godine odsvirati 2 koncerta, a praksa da nastupaju 2 dana zaredom, i još u istom gradu, izuzetno je rijetka za band. Naglasiti treba i da će nakon U2 na Maksimiru 2009. godine, ovo biti prvi puta da jedno ovako veliko inozemno stadionsko ime nastupa dan za danom u Hrvatskoj.

Ljeto 2019. band će provesti nastupajući na manjem broju europskih festivala, kombiniranih sa samostalnim koncertima, od kojih će dva odsvirati upravo u pulskoj Areni.

Ulaznice za novi koncert u prodaju kreću danas, a po osobi, odnosno transakciji, moguće je kupiti maksimalno 4 ulaznice.

Ulaznice su u prodaji na svim službenim Eventimovim prodajnim mjesta i online na www.eventim.hr

Zbog olujnog vjetra dionica autoceste Rijeka-Zagreb otvorena samo za osobna vozila - NE KREĆITE NA PUT BEZ ZIMSKE OPREME

Zbog olujnog vjetra dionica autoceste Rijeka-Zagreb otvorena samo za osobna vozila – NE KREĆITE NA PUT BEZ ZIMSKE OPREME

Valamar i TUI UK sklopili ugovor za 2019. vrijedan 125,5 milijuna kuna

Valamar i TUI UK sklopili ugovor za 2019. vrijedan 125,5 milijuna kuna