in

BEER FEST – Pivska fešta na tarskoj Lanterni 8. i 9. srpnja

Lanterna Summer Nights festival koji tijekom lipnja, srpnja i kolovoza na poluotok Lanterna u Taru donosi vrhunsku ljetnu zabavu i ove godine je ljubiteljima piva u Lanterna Premium Camping Resortu osigurao najbolji pivski događaj Beer Fest.

Prvi od tri ovogodišnja izdanja održat će se 8. i 9. srpnja, a centralni trg Piazza će tako tijekom dva dana biti nezaobilazno mjesto na kojem će se moći doživjeti prava pivska atmosfera zahvaljujući odličnom pivu i raznim slasnim zalogajima poput burgera, pivskih pereca i raznih mesnih jela. Ovaj pivski događaj dodatno će upotpuniti i autentična austrijska glazba koju će na ljetnu pozornicu na Piazzi donijeti bendovi Steirersound (8.7.) i Die Lauser (9.7.).

Program je besplatan za sve posjetitelje, a svi pivoljupci koji su propustili prvi ovogodišnji Beer Fest imaju prilike nadoknaditi svoj dolazak 22. i 23. srpnja te 5. i 6. kolovoza kada će se održati nova dva izdanja ovogodišnjeg festivala piva.

Samo nekoliko dana kasnije, u subotu 13. srpnja, Piazza će postati glavna pozornica na kojoj će se izvoditi bezvremenski hitovi Johna Lennona i njegovog benda pod palicom The Beatles Tribute Banda. Koncert koji će početi u 21 sat samo je jedan od brojnih glazbenih događanja u kojima će publika ovoga ljeta moći uživati u sklopu Special Events programa Lanterna Summer Nights festivala koji organizira Valamar Riviera uz podršku partnera Turističke zajednice Tar – Vabriga.

Stoga će publiku tijekom ljeta na Piazzi zabavljati i Amy Winehouse Tribute Band 20. srpnja te Coldplay Tribute Band 27. srpnja, a za glazbu nezaobilazne švedske senzacije 10. kolovoza pobrinut će se ABBA Tribute Band, dok će 17. kolovoza biti rezerviran za nastup dobro poznatog Queen Tribute Banda.

Počinju koncerti u porečkoj Eufrazijani – 58. sezonu otvaraju Zagrebački solisti

KAŠTELIRSKI ROMANCE & WINE: Večer vrhunske ljubavne glazbe – Ivana i Marija Husar i Bruno Krajcar očarali publiku