in

“Ponovno zajedno” u VRSARU – Roditelji osmislili predstavu za djecu “Djed i repa”

Roditelji - glumci - Foto DND Vrsar

U sklopu projekta “Ponovo zajedno” kojeg provodi Društvo “Naša djeca” Vrsar, a financira Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva Istre, kazališna družina sastavljena od roditelja premijerno je na dan sv. Martina izvela predstavu “Djed i repa”. Oduševljenju nije bilo kraja, što se moglo vidjeti na licima dječice koja su s velikim zanimanjem pratila svoje roditelje u dosad neviđenim ulogama. Glumci su nagrađeni velikim pljeskom, a dogovorena je i repriza predstave. Čestitke mami Ani, tati Mladenu, mami Jeleni, mami Laris i mami Nori na fantastičnoj izvedbi predstave “Djed i repa”.

Foto DND Vrsar – Roditelji – glumci oduševili

Podsjetimo, projekt „Ponovo zajedno“ ima za cilj urediti, osmisliti i ponuditi prostor i aktivnosti  koji će poticati djecu, roditelje i zajednicu na druženje i međusobnu interakciju u prirodi. Projektom se žele potaknuti obitelji na zajedničko uživanje u slobodnom vremenu, s naglaskom na radost druženja. Kroz aktivnosti za zajednicu koje se odvijaju u prirodi odgovara se na potrebu ponovnog društvenog zbližavanja, osvještava se kod djece i  roditelja važnost zajednice i društvenog života za razvoj i psihološko zdravlje djece i odraslih, potiče empatičnost kod djece i odraslih, te jača ulogu zajednice u razvoju pojedinca.

Uređenje društvenog parka privodi se kraju. Uređen je pješčanik, izrađeni su stolovi, figurice, održan je turnir u društvenim igrama te okrugli stol i otvorena rasprava na temu važnosti zajednice u razvoju pojedinca. Najveće oduševljenje izazvala je ipak predstava. 

Link na video predstave: https://youtu.be/qWd_JfXe_jc 

Foto DND Vrsar
Foto DND Vrsar
Foto DND Vrsar
Foto DND Vrsar

porec-advent-presica-eva-nenad-loris-vlatka.jpg 14. studenoga 2022. presica loris nenad eva vlatka

ADVENT POREČ: Vraća se besplatno klizalište, dolaze Opća opasnost, Matija Cvek, Gustafi i iznenađenje za Novu godinu

talijanska škola bernardo parentin poreč učenici predavanje nasilje na internetu

Mjesec borbe protiv ovisnosti u Poreču: Podrška zdravom odrastanju u programu MBO 22