in

FUNTANA dijeli božićnice umirovljenicima

Foto Tanja Kocijančić

Prigodom nadolazećih božićnih blagdana Općina Funtana isplatit će svim umirovljenicima s prebivalištem u Funtani jednokratnu novčanu naknadu i to u gotovini u iznosu od 200 kuna po svakom umirovljeniku.

Iz općinske uprave mole sve umirovljenike da se prilikom preuzimanja jednokratne novčane naknade pridržavaju svih važećih epidemioloških mjera koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske, a posebno naglašavaju obvezno nošenje zaštitnih/medicinskih maski za lice i održavanje potrebnog fizičkog razmaka, te da prilikom dolaska ponesu vlastitu kemijsku olovku.

Novčana naknada moći će se preuzeti u ponedjeljak 20. prosinca 2021. godine, u prostorijama trgovačkog društva Puntica, u Ulici Grgeti 13, od 9 do 12 sati.

Umirovljenici koji ne preuzmu jednokratnu novčanu naknadu u gore zakazanom terminu, moći će je preuzeti od 21. do 31. prosinca u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela Općine, na adresi Ulica Bernarda Borisia 2, i to isključivo uz prethodnu najavu putem e-maila funtana@funtana.hr ili telefona 052/445-442.

Za ostvarivanje prava potrebno je ponijeti osobnu iskaznicu, OIB te odrezak posljednje mirovine ili rješenje o mirovini.

foto turistička zajednica marčana

MARČANA: Predstavljena petogodišnja strategija turističkog klastera Južne Istre

maska zaštitna maskica korona covid

Istarski stožer: Nažalost još tri osobe umrle u bolnici