in

Donosimo popis trgovina koje rade u nedjelju 28. siječnja u Poreču, Višnjanu, Rovinju, Kanfanaru, Pazinu, Labinu, Umagu, Puli…

Ilustracija Unsplash

U nedjelju 28. siječnja neće raditi trgovine Kauflanda, Lidla, Eurospina, Spara, Tommyja i Plodina. Konzumova prodavaonica radit će samo jedna i to od 7 do 13 sati u Puli, u Kranjčevićevoj ulici 16.

Studenac ima više trgovina otvorenih diljem Istre od 7 do 20 sati, a one su u Poreču u Ulici M. Vlašića, Višnjanu na Trgu slobode, Rovinju u Istarskoj ulici, dvije u Pazinu (Istarskih narodnjaka i Stari trg), potom u Kanfanaru u Ulici Mate Balote, Labinu u Zelenicama, Rovinju u Istarskoj ulici, zatim u Umagu u Ulici E. Miloša, te u Puli u Kraškoj ulica i još pet Studencovih poslovnica koje mođete pogledati na poveznici
https://www.studenac.hr/pretraga-trgovina

Galerija Poreč neće raditi nedjeljom do lipnja, a u nastavku pogledajte raspored svih radnih nedjelja za 2024.:


Spomenimo za Poreč da jedna pekara radi i nedjeljom i to ona na Peškeri, u Teslinoj ulici kod Konzuma. No, u ponudi od kruha nedjeljom ima samo lepinje, a posluje jer se nalazi u sklopu kafića. Također, nedjeljom se može kupiti kruh i u Concettinovom kafiću Altercaffe u Zagrebačkoj ulici do 20 sati.
Shopping centar Max City Pula objavio je da će se trgovine nedjeljom biti otvorene samo u razdoblju od 26. svibnja do 8. rujna 2024.

Pula City Mall nedjeljom će raditi tek od lipnja i to prema rasporedu u nastavku:

Foto Policijska uprava istarska

Obavijest policije za nogometnu utakmicu između NK Istra 1961 i GNK Dinamo

NE DIRAJ

U našoj zemlji 2030. živjet će 500.00 stranih radnika: To se ne može zaustaviti