in

POREČ: Informativni dan za poljoprivrednike u sklopu Mjeseca poduzetništva

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u srijedu, 19. listopada 2022. godine u Domu obrtnika Poreč, s početkom u 13 sati, održat će se Informativni dan za poljoprivrednike, namijenjen poljoprivrednicima i drugim zainteresiranim osobama koje žele na jednom mjestu dobiti informacije o mogućnostima razvoja poljoprivredne djelatnosti.

PROGRAM:

13.00 Poljoprivredno zemljište u vlasništvu RH – mogućnosti zakupa i kupnje – dr.sc. Morena Mičetić, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i EU fondove

13.30 Usluge Instituta za poljoprivredu i turizam – dr.sc. Kristina Brščić, pomoćnica ravnatelja

14.00 Predstavljanje natječaja za poljoprivrednike iz fondova EU i ostalih nacionalnih programa – EUROKONZALTING Pula

Napomena: termini su okvirni i moguće su eventualne promjene ovisno o trajanju diskusija i pitanja/odgovora po pojedinim temama.

Informativni dan za poljoprivrednike je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, udruge i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Foto Grad Poreč stari grad

Spoj kulture i turizma: Poreč domaćin Generalnoj skupštini „Rute Feničana” Vijeća Europe

NOVIGRAD: Novi tjedan CMIK-u – “Ocat i sin”, “Građanin plemić”, filmska druženja uz Elvisa i DC Ligu Super ljubimaca