in

POREČ: Novi asfalt u Malom Maju i Medulinskoj ulici

Foto TZ Poreč

U dogovoru s Mjesnim odborima i građanima Grad Poreč i u proteklom razdoblju aktivno je radio na komunalnom uređenju porečkih ulica.

Nerazvrstana prometnica u Medulinskoj ulici se trenutno asfaltira u ukupnoj dužini od 299 metara, čime će biti osiguran pristup za 11 stambenih objekata, priopćeno je iz gradske uprave.

Asfaltiranja na području Grada se nastavljaju u ulicama Palacina i Punta, gdje su završene pripremne radnje na nerazvrstanim prometnicama, nakon čega će biti položen asfaltni zastor i uređene bankine na ukupno 1.000 četvornih metara novih prometnih površina.

Na križanju Creske i Ulice Špadići postavljene su rampe za osobe smanjene pokretljivosti te je produžen nogostup na mjestu gdje je nekad bila pješačka komunikacija prema hotelu Park.

Radovi na uređenju nogostupa i prilagođavanju pješačkih prijelaza se izvode i u Ulici Stipe Rajka kako bi se pješački prijelazi prilagodili novoj horizontalnoj signalizaciji koja je nedavno izvedena u toj ulici, a Grad u narednom razdoblju nastavlja s komunalnim aktivnostima i to u Stanciji Portun gdje će se asfaltirati nerazvrstana prometnica na potezu od 170 metara na sjeveru naselja, spojna cesta između naselja Cancini i Stranići u dužini od 430 m te dvije nerazvrstane prometnice u naselju Radmani, priopćeno je iz gradske uprave.

STOP PLASTICI: Iznamljivači, postanite PRIJATELJI MORA!

PROJEKT “TEŽAK” 8 MILIJUNA KUNA: Vrsar kreće u obnovu dječjeg vrtića Tići