in

Nemojte propustiti: U utorak koncert Đanija Maršana u Funtani

Koncert na Trgu sv. Bernarda - Foto TZ Funtana

U utorak, 9. srpnja, u 21 sat na Trgu sv. Bernarda u Funtani održat će se koncert poznatog hrvatskog pjevača i skladatelja Đanija Maršana. Ove godine Đani obilježava 55 godina bogate glazbene karijere, tijekom koje je napisao i izveo mnoge hitove kao što su „Prozor prema zalazu“, „’Kad mendule procvitaju“, „Adio“ i „Ja te volim“.

Đani Maršan, čuven po svom izuzetnom glasu, stekao je slavu ne samo u Hrvatskoj, već i izvan njenih granica. Tijekom svoje karijere izdao je tridesetak ploča, deset albuma i pet CD-a, ne samo na hrvatskom jeziku. Njegove pjesme, ispunjene slikama plavih obzora, toplih sutona i dubokih emocija, postale su klasici.

Osim glazbene karijere, Đani je godinama predstavljao Hrvatsku kao diplomat u Italiji, Australiji i drugim zemljama, te je za svoje zasluge nagrađen redom Danice hrvatske.

Ne propustite priliku uživati u hitovima Đanija Maršana i provedite večer ispunjenu glazbom i emocijama, pozivaju iz Turističke zajednice Funtana.

Festival istarske pašte u Žminju 2024.

Istarski festival pašte u Žminju – Svjetski rekord u izradi makaruna postavila istarska političarka

harmonikaši Adrian Deković i Erik Petrović osvojili nagrade na „31. Festa internazionale della fisarmonica“ u Italiji

Učenici Umjetničke škole Poreč Adrian Deković i Erik Petrović slavili u Italiji na natjecanju „31. Festa internazionale della fisarmonica“