in

Poreč: Dani otvorenih vrata TUŠ-a A. Štifanića u utorak

S obzirom na epidemiološku situaciju Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč organizira ove godine Dane otvorenih vrata putem digitalne platforme Zoom. Na taj način svi će roditelji imati mogućnost u utorak 23. studenog obaviti razgovor s predmetnim nastavnicima vezano uz uspjeh njihove djece u razdoblju od 17 do 19 sati.

Na raspolaganju će također biti i ravnateljica, zatim školska psihologinja i pedagoginja, kao i razrednici.
Poveznice za priključivanje na razgovor s određenim nastavnikom objavljene su na internetskoj stranici škole na: http://ss-astifanica-porec.skole.hr/

-Zbog spriječenosti profesorice iz matematike 23. studenog informacije za matematiku održat će se 24. studenog 2021. u trajanju od 17-19 h, također putem platforme Zoom. Prije početka sastanaka u sklopu Dana otvorenih vrata u utorak 23. studenog održat će se Predstavljanje mogućnosti dobivanja učeničkih stipendija, na koje su pozvani svi roditelji i učenici. Predstavljanje će se također održati na daljinu putem digitalne platforme Zoom. Poveznica je također objavljena na internetskoj stranici škole. Veselimo se odazivu, te stojimo na raspolaganju za sve informacije, poručuje ravnateljica škole Tatjana Gulić Pisarević.

učenici stolnotenisači osnovna škola vrsar

VRSAR: Učenici OŠ V. Nazora srebrni na županijskim natjecanju u stolnom tenisu

policijska postaja poreč foto tanja kocijančić

POREČ: Policajac koji je objavio video na FB jer ga nisu pustili na posao – udaljen iz službe