in

TUŠ A. ŠTIFANIĆA POREČ: Podjela svjedodžbi maturantima, pohvalnica i nagrada učenicima

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Nedavno su maturantima Turističko-ugostiteljske škole Antona Štifanića Poreč uručene su svjedodžbe o završnom radu tijekom svečane prigode u dvorištu škole koje je za tu prigodu zablistalo posebnim sjajem. Svečanosti je prisustvovao velik broj roditelja, profesora, učenika i gosti koji su željeli svojom nazočnošću učiniti ovu posebno važnu prigodu za maturante još posebnijom.

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč
Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Program je započeo himnom, te uvodnim pozdravom voditeljice programa prof. Darije Škrinjar, nakon čega je uslijedio govor ravnateljice Tatjane Gulić Pisarević. Nakon što je svih pozdravila, ravnateljica je naglasila kako danas ispred nas stoji generacija iznimno talentiranih i vrijednih učenika, koji su tijekom svog srednjoškolskog obrazovanja pokazala u mnogobrojnim situacijama svoje vrline i vještine koje su redovito usavršavali. Ravnateljica je dodala da su maturantima sada otvorena sva vrata, upisom u ovu školu izabrali su struku u sektoru turizma i ugostiteljstva koja brzo napreduje, te vjeruje da će brzo napredovati budu li odabrali nastavak školovanja ili odmah se zaposlili. Na kraju govora poručila je maturantima: „Sanjajte velike snove i budite optimisti, čime god se bavili u životu.“

Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč
Foto TUŠ Antona Štifanića Poreč

Nakon govora ravnateljice uslijedila je podjela pohvalnica pohvaljenim učenicima svih razreda, te podjela nagrada nagrađenima. Učenici su nagrađeni i pohvaljeni radi ostvarenog školskog uspjeha, uzornog vladanja, angažmana u školskim aktivnostima, te radi sudjelovanja u raznim manifestacijama i projektima. Neki od projekata i manifestacija jesu: Slatko jutro u sklopu Adventa i Uskrsa, Istria 300, Concours Mondial Bruxelles, Županijsko natjecanje iz engleskog jezika kojem je škola bila domaćini ove školske godine kao i Međužupanijskom natjecanju iz ugostiteljskih vještina Worldskills, projekt Zero Waste, natjecanje Ironman, promocija strukovnih zanimanja i mnogi drugi.

Ravnateljica Gulić Pisarević naglasila je da su nagrađeni i pohvaljeni učenici bili ambasadori škole, predstavljali su ne samo svoju buduću struku kao i školu, već također cijelu svoju zajednicu i cijela se škola iskreno ponosi njima i trudu koji su uložili u svoj rad i angažman.

Foto TUŠ A. Štifanić Poreč
Foto TUŠ A. Štifanić Poreč

Nakon toga uslijedila je podjela svjedodžbi o završnom radu maturantima. Razrednica 4.HTT Sandra Živanović podijelila je učenicima 4.HTT- – hotelijersko-turistički tehničar svjedodžbe, razrednica Helena Miletović učenicima 4.THK- turističko-hotelijerski komercijalist, a razrednica Linda Laković Baretinčić učenicima 3.KUH-SL kuhara i slastičara, nakon čega je uslijedilo fotografiranje.

Voditeljica obrazovanja odraslih Sanja Pilato uručila je svjedodžbe polaznicima programa obrazovanja odraslih koji su unatoč mnogobrojnim radnim obvezama, uspjeli pronaći vremena i snage ulagati u sebe i u svoje znanje, vještine, u svoju budućnost, te steći kvalifikacije koje nudi naša Škola.

Nakon službenog dijela programa roditelji, profesori i učenici međusobno su se družili na zakusci u dvorištu škole.

Cijelu fotogaleriju pgoledajte na našoj FB stranici na linku: https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid02Agxv7XRRZRhxAmoaiFvRBmzBrUAZPDaoJ6sAwc7PhSV6dHwMFuuALYHpyXzY6t75l?notif_id=1689924449954930&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notifhttps://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid02Agxv7XRRZRhxAmoaiFvRBmzBrUAZPDaoJ6sAwc7PhSV6dHwMFuuALYHpyXzY6t75l?notif_id=1689924449954930&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

Zajednički projekt porečke i rovinjske škole – 0-WASTE-RAISING AWARENES KIT

Idejno rješenje rekonstrukcije Gradske tržnice Poreč

USLUGA POREČ: Dajte svoje prijedloge na idejno rješenje obnove gradske tržnice