in

Općina Vrsar zapošljava – Traže prometnog redara, spremača i jednog stručnog savjetnika

Ilustracija - Trg Degrassi - Foto Tanja Kocijančić

Općina Vrsar objavila je ovog tjedna tri oglasa za posao. Zapošljavaju savjetnika/cu za pravne poslove i EU projekte, prometnog redara/ku i spremača/icu. U nastavku donosimo detalje.

Za radno mjesta savjetnika za pravne polove i EU projekte traži se jedna osoba na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad u trajanju od tri mjeseca. Prijave s potrebnom dokumentacijom podnose se u roku od 15 dana od objave natječaja u “Narodnim novinama” na adresu: Općina Vrsar-Orsera, 52450 Vrsar, Trg Degrassi 1. Prijave se podnose isključivo u papirnatom obliku.

Prometni redar primit će se na određeno vrijeme od 6 mjeseci uz probni rad od 2 mjeseca, u nepunom radnom vremenu do 4 sata dnevno, odnosno 20 sati tjedno. Prethodna pisana provjera znanja i sposobnosti kandidata biti će održana 19. svibnja 2022. godine u 11,30 sati u prostorijama Općine Vrsar. Radovi prethodne pisane provjere znanja će odmah biti obrađeni, te će se razgovori s kandidatima obaviti isti dan u 12,30 sati.

Prijave na oglas, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se poštom ili osobno na adresu: Općina Vrsar-Orsera, Trg Degrassi 1, 52450 Vrsar u roku od 8 dana od objave Oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Pula, Ispostava Poreč, s obveznom naznakom: „Oglas za prijam u službu – prometni redar – Jedinstveni upravni odjel Općine Vrsar-Orsera”

Spremač ili spremačica zaposlit će se također na određeno vrijeme od 6 mjeseci uz probni rad od 2 mjeseca, uz mogućnost produljenja za još 6 mjeseci radi obavljanja privremenih poslova.

Prijave na oglas, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, dostavljaju se poštom ili osobno na adresu: Općina Vrsar-Orsera, Trg Degrassi 1, 52450 Vrsar u roku od 8 dana od objave Oglasa u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područni ured Pula, Ispostava Poreč, s obveznom naznakom: „Oglas za prijam u službu – spremač – Jedinstveni upravni odjel Općine Vrsar-Orsera”.

Sve detalje doznajte klikom na link https://vrsar.hr/za-gradane/natjecaji-i-oglasi/

Otvorenje Vinistre 2022. - Foto Tanja Kocijančić

POREČ: 28. VINISTRA otvorena – U Žatiki više od 80 vinara – Moći ćete kušati malvazije iz 10 zemalja

alkotest policija mup

MUP najavio 24-satni nadzor u cijeloj Istri na lokacijama koje su predložili građani