in

Porečke kuglačice deklasirale Splićanke

Nakon što su prošlog vikenda gostovale u Zagrebu i igrale neriješeno s ekipom Zagreba, ovog vikenda na domaćoj kuglani kuglačice porečke Istre igrale su protiv ekipe Splita i pobijedile 7:1. U Zagrebu su izgubile bod za svega 5 čunja, iako su imale četiri pobjede, ali zbog 5 manje srušenih čunjeva, domaćoj ekipi pripao je bod. 

-Ekipu Splita pobijedile smo rezultatom 7:1 i sa 158 čunja viška. Ova utakmica je bila pomalo osvetnička, jer smo željele vratiti za poraz koji smo doživljele od njih u proljeće na domaćoj kuglani. Taj poraz nas je udaljio od NBC Kupa na koji odlaze Splićanke. Nakon 8 uzastopnih i uspješnih godina, ovo je prvi puta da se nismo plasirale na neki Međunarodni Kup, komentirala je trenerica ŽKK Istra Ružica Močibob.
Najuspješnija igračica subotnje utakmice bila je Nikolina Pavlaković s oborenih velikih 598 čunjeva. Uspjeh je to veći ako znamo da su igrale bez jedne od ponajbolje igračice – Nataše Ravnić.
Slijedeću utakmicu igraju 12. listopada u Osijeku.
Nakon trećeg kola ekipa se nalazi na 3. mjestu s 5 osvojenih bodova, javili su iz Ženskog kuglačkog kluba Istra.

Inicijativa ŽUC-a i Hrvatskih cesta: PLOČE UPOZORENJA stižu u Kadume, ali i na druge ceste u Istri

FUNTANA: DAVOR DUJOVIĆ svoj je izum patentirao i uskoro kreće u serijsku proizvodnju – Na Obrtničkom sajmu Istre predstavit će još jednu inovaciju